COVID-19: Η αποκάλυψη Ε’ μέρος

COVID-19: Η αποκάλυψη Ε’ μέρος
12/04/2020
covid
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Fake Data Coronaviruς : MIA ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια».

Γ. ΓΚΕΜΠΕΛΣ

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου με τον προκλητικό τίτλο “Πώς κατασκευάζεται μια πανδημία”, όπου θίχτηκε το πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα των πραγματικών δεδομένων όσον αφορά τα “πιθανά” ή “επιβεβαιωμένα” κρούσματα αλλά και τα δεδομένα των θανάτων και του τρόπου που αυτοί καταχωρούται στις λίστες των θυμάτων του Covid-19, θεωρήσαμε σκόπιμο να δοθεί συνέχεια ώστε να μην υπάρχουν τυχαίες ή σκόπιμες παρανοήσεις. Εκεί ισχυριστήκαμε ότι εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΕΣΤ παγκόσμια, όχι μόνον στη χώρα μας – και ούτε θα υπάρξει, κατά τη γνώμη μας, για ευνόητους λόγους – δεν μπορούμε κι ούτε είμαστε σε θέση να μιλάμε όχι μόνο για “πανδημία”, αλλά είναι πλέον αμφίβολο να μιλάμε ακόμη και για “επιδημία”….

Έχει πλέον αποδειχτεί ότι είναι πάρα πολύ απλό να δημιουργηθεί σύγχιση μεταξύ ασθενών ή φορέων ιώσεων – της γρίπης αλλά και άλλων πνευμονικών παθήσεων και του COVID-19, όπου οι ασθενείς είναι το πιθανότερο να φέρουν ιικά φορτία τα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνουν τον περίφημο ιό, ωστόσο καταχωρούνται στατιστικά είτε σαν “επιβεβαιωμένα κρούσματα” είτε σαν “ασυμπτωματικοί φορείς”, είτε σαν νοσούντες – κι όχι απαραίτητα από Covid-19…

Μια τέτοια διευκρίνηση – που είναι ευνόητη, έρχεται φυσικά σε σύγκρουση με την τρομολαγνική διαφημιστική υστερία με τον COVID-19 των μήντια, και τα άπειρα “δεδομένα” που παρουσιάζονται με θρασύτητα ως τέτοια, για να δικαιολογήσουν μια χωρίς προηγούμενο καταστρατήγηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και με υποκριτικό πρόσχημα πάντα, τη δημόσια υγεία, χωρίς όμως να τίθεται το αρχικό ερώτημα: Πώς ξέρουμε εάν κάποιος φέρει ή νοσεί, τον COVID-19, και εάν δικαιολογείται και με ποιον τρόπο ένας τέτοιος κατασταλτικός παροξυσμός, όταν δεν έχουμε το παραμικρό χειροπιαστό αποτέλεσμα, που να μπορεί να αποδείξει τι είναι αναγκαίο και τι όχι σε μια χώρα, σε περίπτωση που αυτή βρεθεί έκθετη σε έναν ριζικό κίνδυνο της δημόσιας υγείας της?

Θα επεκταθούμε εδώ αναλυτικά, και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το ρόλο του Υπερυπουργείου της ΠΟΥ και την δυνατότητα να εμπιστευθούμε μια υπερεθνική Οργάνωση, όπως αυτή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας

Στο κείμενο των κριτηρίων του CDC (Centers for Disease Control and Prevention/Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) των τεστ για διαγνωστική χρήση in vitro, στην επίσημη ιστοσελίδα της fda.gov (U.S. Food and Drug Administration/ Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) γίνεται πολύ συγκεκριμένη αναφορά στα επίμαχα τεστ, επισημαίνοντας ότι το CDC 2019-nCoV (διαγνωστικό πάνελ RT-PCR σε πραγματικό χρόνο) είναι ένα μοριακό in vitro διαγνωστικό τεστ που βοηθά (!!) στην ανίχνευση και τη διάγνωση του 2019-nCoV και βασίζεται σε ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος. (Το προϊόν περιέχει εκκινητές ολιγονουκλεοτιδίων και ανιχνευτές διπλής σήμανσης υδρόλυσης (TaqMan®) και υλικό ελέγχου που χρησιμοποιείται σε rRT-PCR για την in vitro ποιοτική ανίχνευση του RNA 2019-nCoV σε δείγματα αναπνευστικού).

Τα αποτελέσματα αφορούν την ταυτοποίηση του RNA 2019-nCoV. Το RNA 2019-nCoV είναι γενικά ανιχνεύσιμο σε δείγματα των άνω και κάτω αναπνευστικών οδών κατά τη διάρκεια της μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της ενεργού μόλυνσης με 2019-nCoV, αλλά δεν αποκλείουν τη βακτηριακή λοίμωξη ή τη συν-μόλυνση με άλλους ιούς.

Ο ανιχνευόμενος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου(!!!)

Και συμπληρώνει:Τα εργαστήρια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και των εδαφών τους υποχρεούνται να αναφέρουν όλα τα θετικά αποτελέσματα στις αρμόδιες αρχές δημόσιας υγείας. (Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, ότι σχετικά με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα να τα γνωστοποιήσει είναι οι αρχές δημόσιας υγείας, και, εν ολίγοις, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή εργαστήριο).

Συνεχίζουμε : Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη μόλυνση με 2019-nCoV και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για τη θεραπεία ή για άλλες αποφάσεις διαχείρισης ασθενών. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να συνδυάζονται με κλινικές παρατηρήσεις, ιστορικό ασθενούς και επιδημιολογικές πληροφορίες, κλπ, κλπ. (Όπερ σημαίνει, ότι και ένα αρνητικό δείγμα μπορεί, εν ολίγοις, υπό προϋποθέσεις, να θεωρηθεί..θετικό).

Αυτά τα στοιχεία όπως είπαμε, αναφέρονται δημόσια στην επίσημη ιστοσελίδα της FDA (και έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε – αυτό αφορά επίσημη ένσταση απέναντι στη δημοσιογραφική “έρευνα” και μόνο).

Αναρτήσαμε τα παραπάνω γιατί θεωρηθήκαμε αυθαίρετοι στην δημοσιοποίηση παρόμοιων πληροφοριών, στην προηγούμενη ανάρτηση, το λιγότερο,…

Θα επεκταθούμε εδώ αναλυτικά.

Παρακάτω θα βασιστούμε σε δύο έρευνες από το Global Research, στις ΗΠΑ, κείμενα που δημοσιεύτηκαν στις 4 και 5.4.2020, από τον καθηγητή Michel Chossudovsky στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Ιδρυτή και Διευθυντή του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG) στο Μόντρεαλ, εκδότη του Global Research. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τον Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις των αναπτυσσόμενων χωρών και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος για αρκετούς διεθνείς οργανισμούς.

“Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παραπλανηθεί από την εκστρατεία φόβου, ότι πρόκειται να επέλθει μια παγκόσμια καταστροφή εξαιτίας του κοροναϊού με τις επαναλαμβανόμενες «προβλέψεις» ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν.Αυτό είναι ένα πολύ θρασύ ψέμα. Οι επιστημονικές αξιολογήσεις των δεδομένων της ασθένειας που λέγεται COVID-19 σέρνονται στο παρασκήνιο, δεν κάνουν για τα πρωτοσέλιδα.”

Ενώ όμως ο COVID-19 δεν αποτελεί πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας , γιατί αποτελεί αντικείμενο φόβου και πανικού;

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ), τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματά του [COV-19] περιελάμβαναν πυρετό, ξηρό βήχα και δύσπνοια, ενώ οι περισσότεροι ασθενείς (80%) εμφάνισαν ήπια ασθένεια.

Εξετάστε τους αντιφατικούς τίτλους:

“Σύμφωνα με την ΠΟΥ και τον John Hopkins Medicine (βλέπε παρακάτω), οι κίνδυνοι θανάτου από τη γρίπη είναι υψηλότεροι από ό, τι από το COVID-19“. Πηγή; John Hopkins Medicine
Αντίθετα, ο Δρ. Φάουτσι προειδοποιεί (αξίζει ειδικό άρθρο γι’αυτή την ..προσωπικότητα) : O κοροναϊός μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 200.000 Αμερικανούς!! Είναι 10 φορές πιο επικίνδυνος από τη γρίπη!! ..
Και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΥ: Πάνω από 650.000 άνθρωποι πεθαίνουν από την εποχική γρίπη κάθε χρόνο στις ΗΠΑ!!

Στις 5 Απριλίου 2020 από Covid-19 είχαν πεθάνει παγκόσμια 65.711 άνθρωποι από τους οποίους 8.503 στις ΗΠΑ. Από γρίπη πεθαίνουν παγκόσμια κάθε χρόνο 291.000-646.000 και από αυτούς 12-61.000 στις ΗΠΑ!!

Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν απλές και αποτελεσματικές θεραπείες για το COVID-19. Στην πραγματικότητα, οι αναφορές για τη θεραπεία του COVID-19 καταστέλλονται, κι αυτό γιατί τα κέρδη που αποφέρει μια φαρμακευτική αγωγή είναι πολύ λιγότερα (μια και κάποιος θα πάρει ένα τέτοιο φάρμακο ελάχιστες φορες και εάν νοσήσει), από τα πλατινένια κέρδη που αποφέρουν οι μαζικοί εμβολιασμοί ( μιλάμε για δισεκατομμύρια ανθρώπων) . Και το θέμα της “ανάκαμψης” μόλις που έχει αναφερθεί στα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία.

Επίμονες επικεφαλίδες και τηλεοπτικές αναφορές. Φόβος και πανικός. Ούτε η ΠΟΥ ούτε οι κυβερνήσεις μας φρόντισαν να μας καθησυχάσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης, προβάλλεται η επικαλούμενη και συχνά παραμορφωμένη επιστημονική άποψη (CNBC): Τα στατιστικά μοντέλα από τις ομάδες προβληματισμού της Ουάσινγκτον προβλέπουν ένα σενάριο καταστροφής που υποδηλώνει ότι “περισσότερα από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν εάν το έθνος δεν λάβει γρήγορα μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωσή του το συντομότερο δυνατό”.

Ένα μοντέλο από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) πρότεινε ότι μεταξύ 160 εκατομμυρίων και 210 εκατομμυρίων Αμερικανών θα μπορούσε να φέρουν τη νόσο για περισσότερο από ένα χρόνο (!!!)- πράγμα κατάφωρα αυθαίρετο!!.(Ο ορισμός μιας ασθένειας με βάση συσγκεκριμένα ΜΟΝΤΕΛΑ ασθενειών καθιστά ευκολότερη τη χειραγώγηση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης).

Με βάση τα στοιχεία της θνησιμότητας και την τρέχουσα νοσοκομειακή ικανότητα, ο αριθμός των θανάτων κάτω από τα “σενάρια” του CDC κυμαινόταν από 200.000 έως 1.7 εκατομμύρια ( Τhe Hill, 13 Μαρτίου 2020).

Η άγνωστη αλήθεια: μια πρωτοφανής παγκόσμια κρίση

Η ανυποψίαστη αλήθεια είναι ότι ο νέος κοροναϊός παρέχει το πρόσχημα σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και διεφθαρμένες πολιτικές ατζέντες για να προκαλέσει σε ολόκληρο τον Κόσμο μια σπειροειδή μαζική ανεργία, πτώχευση, ακραία φτώχεια και απελπισία.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει. Το “Planet Lockdown” είναι μια καταπάτηση των πολιτικών ελευθεριών και του “Δικαίου στη Ζωή”. Οι πλήρεις εθνικές οικονομίες τίθενται σε κίνδυνο. Σε ορισμένες χώρες έχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος.

Τα κεφάλαια μικρού και μεσαίου μεγέθους πρόκειται να εξαλειφθούν. Το Μεγάλο κεφάλαιο επικρατεί. Η μαζική συγκέντρωση εταιρικού πλούτου συνεχίζεται.

Είναι μια διαβολική “Νέα Παγκόσμια Τάξη” στην κατασκευή, όπως προτείνεται από τον Henry Kissinger (γνώμη του WSJ, 3 Απριλίου 2020) : “Η πανδημία του κοροναϊού θα αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη”.

Θυμηθείτε την ιστορική δήλωση του Κίσινγκερ του 1974: «Η αποδυνάμωση πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Τρίτου Κόσμου». (Μνημόνιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του 1974).

Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία. Αποσταθεροποιεί και καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας «πόλεμος κατά της ανθρωπότητας».

Ενώ από τον ΠΟΥ παρουσιάζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη μια παγκόσμια έκτακτη κατάσταση που αφορά την υγεία, αυτό που διακυβεύεται πραγματικά είναι οι μηχανισμοί «οικονομικού πολέμου» που στηρίζονται στο φόβο και στην τρομοκρατία, με καταστροφικές συνέπειες.

Οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες που αποδίδονται στον κοροναϊό. Παρακάτω παρατίθενται επιλεγμένα παραδείγματα μιας συνολικής διαδικασίας:

Μαζικές απώλειες θέσεων εργασίας και απολύσεις στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις για παροχές ανεργίας .

Στην Ινδία, ένα λοκντάουν 21 ημερών έχει προκαλέσει ένα κύμα πείνας και απελπισίας που πλήττει 450 εκατομμύρια άστεγους, μετανάστες, εργαζομένους σε όλη τη χώρα. Δεν υπάρχει αυτοαπομόνωση για τους άστεγους: “πολύ φτωχοί για να πληρώσουν ένα γεύμα”.

Η φτώχεια στη Λατινική Αμερική και στην υποσαχάρια Αφρική είναι πέρα ​​από την περιγραφή. Για τα μεγαλύτερα τμήματα του αστικού πληθυσμού, το εισόδημα των νοικοκυριών κυριολεκτικά έχει καταστραφεί.

Στην Ιταλία, η αποσταθεροποίηση της τουριστικής βιομηχανίας έχει οδηγήσει σε πτώχευση και αύξηση της ανεργίας.

Σε πολλές χώρες, οι πολίτες αποτελούν το αντικείμενο αστυνομικής βίας. Πέντε άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες κατά της αστυνομίας σκοτώθηκαν από την αστυνομία στην Κένυα και τη Νότια Αφρική.

Και κάτι πραγματικά παράταιρο: Η παγκόσμια έκτακτη κατάσταση της ΠΟΥ για την υγεία δηλώθηκε στις 30 Ιανουαρίου, όταν υπήρχαν μόνο 150 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εκτός της Κίνας. Από την αρχή βασίστηκε σε ένα μεγάλο ψέμα.

Επιπλέον, το χρονοδιάγραμμα της έκτακτης ανάγκης της ΠΟΥ συνέπεσε με τους συνεχιζόμενους πολέμους της Αμερικής, καθώς και τη συγκομιδή της χρηματοπιστωτικής αστάθειας στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Είναι όμως το παγκόσμιο λοκντάουν που δημιούργησε μηχανικά μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, σχετιζόμενο με κάποιον τρόπο με την παγκόσμια στρατιωτική ατζέντα της Αμερικής;

” Η πανδημία του κοροναϊού μεγεθύνει την σκληρότητα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής”

(Πρόκειται για μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία στην οποία θα εξετάσαμε περαιτέρω).

Για να αντιστρέψουμε την παλίρροια, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ψέματα. Και τα ψέματα είναι συντριπτικά. Απαιτείται μια αντιπολιτευτική πρωτοβουλία.

Όταν ο Λόγος γίνεται Αλήθεια, δεν υπάρχει Μετακίνηση προς τα πίσω.

Η διάδοση της μόλυνσης από το COVID-19

Σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δεν υπάρχει ακριβής εργαστηριακός έλεγχος που να προσδιορίζει τον COVID-19 ως την αιτία μιας θετικής λοίμωξης. Εν τω μεταξύ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο θα αναφέρουν αναξιόπιστα στατιστικά στοιχεία, αλλά και θα προβλέψουν ένα σενάριο της επόμενης κατάστασης.

Ας θέσουμε στο πλαίσιο της συζήτησης τον COVID-19.

Τι είναι ένας ανθρώπινος κοροναϊός. “Οι κοροναϊοί είναι παντού”. Κατηγορούνται ως “η δεύτερη κύρια αιτία του κοινού κρυώματος (μετά από ρινοϊούς)”. Μετά την έκρηξη του SARS (σοβαρούς κοροναϊούς του σύνδρομου οξείας αναπνευστικής λειτουργίας) το 2003, εντοπίστηκαν αρκετοί (νέοι) ιοί κορώνας. Το COVID-19 κατηγοριοποιείται ως νέος ή νέος ιός κορώνας ο οποίος αρχικά ονομάστηκε SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με τον Δρ Wolfgang Wodarg, η πνευμονία «προκαλείται τακτικά ή συνοδεύεται από ιούς κορώνας». Και αυτό συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια πριν από την αναγνώριση του COVID-19 τον Ιανουάριο του 2020: Είναι γνωστό ότι σε κάθε κύμα της γρίπης, 7-15% των οξέων αναπνευστικών ασθενειών (ARI) έρχονται μαζί με τους κοροναϊούς “.

Το COVID-19 ανήκει στην οικογένεια των κοροναϊών που προκαλούν κρυολογήματα και εποχική γρίπη. Θα εξετάσουμε επίσης τις εργαστηριακές δοκιμές που απαιτούνται για την εκτίμηση των δεδομένων καθώς και την εξάπλωση του COVID-19.

Η ΠΟΥ ορίζει το COVID-19 ως εξής:

Τα πιο συχνά αναφερόμενα συμπτώματα [του COVID-19] περιελάμβαναν πυρετό, ξηρό βήχα και δύσπνοια, ενώ οι περισσότεροι ασθενείς (80%) παρουσίαζαν ήπια ασθένεια. Περίπου 14% εμφάνισαν σοβαρή νόσο και το 5% ήταν σοβαρά άρρωστοι. Οι πρώτες αναφορές υποδηλώνουν ότι η σοβαρότητα της νόσου σχετίζεται με την ηλικία (ηλικίας> 60 ετών) και τη νοσοκομειακή νόσο. ” (βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην εκτίμηση της WHO για το COVID-19 στην Κίνα).

Το διάσημο New England Journal of Medicine (NEJM) σε άρθρο με τίτλο Covid-19 – Πλοήγηση στο Uncharted παρέχει τον ακόλουθο ορισμό: Οι συνολικές κλινικές συνέπειες του Covid-19 μπορεί τελικά να είναι πιο παρόμοιες με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας περίπτωσης περίπου 0,1%) ή μιας πανδημικής γρίπης (παρόμοια με εκείνη του 1957 και 1968) αλλά όχι με παρόμοιες ασθένειες από ιούς SARS ή MERS, που είχαν θανάσιμα ποσοστά θανάτου από 9 έως 10% και 36% αντίστοιχα. “

Αυτές οι αξιολογήσεις επιβεβαιώνουν ότι το COVID-19 είναι παρόμοιο με την εποχική γρίπη και την πνευμονία, που κατηγοριοποιούνται ως μεταδοτικές αναπνευστικές λοιμώξεις.

Αν οι παραπάνω ορισμοί είχαν φτιάξει τους τίτλους σε πρωτοσέλιδα, δεν θα υπήρχε φόβος και πανικός.

Το COVID-19. Δοκιμές και συλλογή δεδομένων

Η πανδημία H1N1 2009

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας καλεί σε παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία, σε στενή επαφή με το Big Pharma.

Το 2009, η ΠΟΥ ξεκίνησε την πανδημία γρίπης των χοίρων H1N1, προβλέποντας ότι ” έως και τα 2 δισεκατομμύρια άτομα θα μπορούσαν να μολυνθούν τα επόμενα δύο χρόνια – σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. “(Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όπως αναφέρθηκε από τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, Ιούλιος 2009).

Ένα μήνα αργότερα η Γενική Διευθύντρια της ΠΟΥ Δρ. Μάργκαρετ Τσαν, δήλωσε ότι « οι κατασκευαστές εμβολίων θα μπορούσαν να παράγουν 4,9 δισ. πανδημικά αντιγριπικά εμβόλια κάθε χρόνο στην καλύτερη περίπτωση» ( Margaret Chan, Γενική Διευθύντρια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), Reuters, 21 Ιουλίου 2009).

Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φόβου και ανασφάλειας, επισημαίνοντας μια επικείμενη παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας, η ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι τα συμπτώματα του H1N1 ήταν μέτρια και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα αναρρώσουν εντός μιας εβδομάδας, όπως θα προέβαιναν σε εποχιακές μορφές της γρίπης (δήλωση της ΠΟΥ, που αναφέρεται στην Independent, 22 Αυγούστου 2009).

..Αν και το Συμβούλιο του Προέδρου Obama για την Επιστήμη και την Τεχνολογία είχε δηλώσει από την αρχή ότι «η πανδημία H1N1 είναι μια σοβαρή απειλή για την υγεία … στις ΗΠΑ – όχι τόσο σοβαρή όσο η πανδημία της ισπανικής γρίπης του 1918 αλλά χειρότερη από την επιδημία γρίπης των χοίρων του 1976“, με αποτέλεσμα μα ξεσπάσει ανηλεής φόβος και πανικός σε ολόκληρη την Αμερική.

Η ανάλυση των δεδομένων του COVID-19

H1N1 πλαστά δεδομένα

Από πολλές απόψεις, η πανδημία του 2009 του H1N1 αποκαλύπτει τα προβλήματα συλλογής και ανάλυσης δεδομένων που αντιμετωπίζουμε και τώρα σε σχέση με το COVID-19.

Μετά την εκδήλωση της γρίπης των χοίρων H1N1 στο Μεξικό, η συλλογή δεδομένων ήταν εξ αρχής περιορισμένη και ατελής, όπως επιβεβαιώνεται από επίσημες δηλώσεις. Το Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) με έδρα την Ατλάντα αναγνώρισε ότι τα στοιχεία που συλλέγονται στις ΗΠΑ ήταν αριθμοί “επιβεβαιωμένων και πιθανών περιπτώσεων”. Δεν υπήρξε, ωστόσο, καμία διάκριση μεταξύ “επιβεβαιωμένων” και “πιθανών”. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα μικρό ποσοστό των αναφερόμενων περιπτώσεων “επιβεβαιώθηκε” με εργαστηριακή δοκιμή.

Δεν έγινε προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας συλλογής δεδομένων όσον αφορά την επιβεβαίωση της εργαστηριακής εργασίας. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο. Μετά την ανακοίνωση της πανδημίας επιπέδου 6 από τη Δρ. Μαργαρίτα Τσαν, τόσο η ΠΟΥ όσο και η CDC αποφάσισαν ότι η συλλογή δεδομένων από μεμονωμένες επιβεβαιωμένες και πιθανές περιπτώσεις δεν ήταν πλέον απαραίτητη για να εξακριβωθεί η εξάπλωση της γρίπης των χοίρων . Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της πανδημίας έξι επιπέδων, η ΠΟΥ διέκοψε τη συλλογή “επιβεβαιωμένων περιπτώσεων”. Δεν απαιτεί από τα κράτη μέλη να αποστέλλουν αριθμητικά στοιχεία σχετικά με επιβεβαιωμένες ή πιθανές περιπτώσεις. (WHO, ενημερωτικό σημείωμα, 2009).

Με βάση τα ελλιπή, αδύνατα και πιεσμένα δεδομένα, η ΠΟΥ με την εξουσία που διέθετε παρόλα αυτά πρόβλεψε ότι «έως και 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να μολυνθούν τα επόμενα δύο χρόνια – σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. “(Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όπως αναφέρθηκε από τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, Ιούλιος 2009).

Το 2010, η Dr. Margaret Chan και η ΠΟΥ αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας για απάτη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

“Επιβεβαιωμένες περιπτώσεις”: Η μεθοδολογία του CDC

Η μεθοδολογία του CDC το 2020 είναι σε γενικές γραμμές παρόμοια (με μικρές αλλαγές στην ορολογία) με εκείνη που εφαρμόστηκε στην πανδημία H1N1 το 2009. Οι “πιθανές περιπτώσεις” αντικαταστάθηκαν από τις “Επιβεβαιωμένες περιπτώσεις”.

COVID-19:

“Πιθανές” έναντι “επιβεβαιωμένων” περιπτώσεων

Σύμφωνα με το CDC, τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες περιελάμβανα τόσο « επιβεβαιωμένα» όσο και «υποθετικά» θετικά κρούσματα COVID-19 που αναφέρθηκαν στο CDC ή “δοκιμάστηκαν” στο CDC από τις 21 Ιανουαρίου 2020.

Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, τα υποθετικά θετικά δεδομένα δεν επιβεβαιώνουν τη μόλυνση από κοροναϊό: Ο τεκμαιρόμενος έλεγχος περιλαμβάνει “χημική ανάλυση δείγματος που καθιστά δυνατή την παρουσία μίας ουσίας ” (η έμφαση προστέθηκε). Αλλά δεν επιβεβαιώνει την παρουσία του COVID-19. Η τεκμαιρόμενη δοκιμή πρέπει στη συνέχεια να σταλεί για επιβεβαίωση σε διαπιστευμένο κρατικό υγειονομικό εργαστήριο. (Για περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε: Michel Chossudovsky, Spinning Fear και Panic Across America – Ανάλυση των δεδομένων COVID-19, 20 Μαρτίου 2020).

Πως καταγράφονται τα δεδομένα COVID-19;

Οι υποθετικές (PC) και οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις (CC) συγκεντρώνονται μαζί. Και ο συνολικός αριθμός (PC + CC) αποτελεί τη βάση για τον προσδιορισμό των δεδομένων για μόλυνση από το COVID-19. Είναι σαν να προσθέτετε μήλα και πορτοκάλια. Ο συνολικός αριθμός (PC + CC) που κατηγοριοποιείται ως ” Total cases” δεν έχει νόημα. Δεν μετρά θετική μόλυνση COVID-19. Και μεταξύ αυτών των “συνολικών υποθέσεων” είναι και “ανακτημένες περιπτώσεις!!!”.

CDC Data για τις 5 Απριλίου 2020

Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντική παρατήρηση: η απαιτούμενη δοκιμασία εργαστηρίου CDC που αφορά CC (επιβεβαιωμένα κρούσματα) αποσκοπεί να “επιβεβαιώσει τη μόλυνση”. Αλλά επιβεβαιώνει ότι η μόλυνση προκλήθηκε από το COVID-19;

Το COVID-19 είναι ένας κορωναϊός που σχετίζεται με τα ευρέα συμπτώματα της εποχικής γρίπης και της πνευμονίας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις που σχετίζονται με το COVID-19 (επιβεβαιωμένες περιπτώσεις) είναι σε θέση να αποδείξουν με σαφήνεια την επικράτηση της θετικής λοίμωξης από το COVID-19;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, σχετικά παρατίθενται τα κριτήρια και οι κατευθυντήριες οδηγίες που επιβεβαιώνονται από το CDC που αφορά το “Διαγνωστικό πάνελ διαγνωστικού ελέγχου RT-PCR πραγματικού χρόνου CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)” (Διαβάστε προσεκτικά): Eίδαμε ήδη ότι τα αποτελέσματα αφορούν την ταυτοποίηση του RNA 2019-nCoV. Το RNA 2019-nCoV είναι γενικά ανιχνεύσιμο σε δείγματα των άνω και κάτω αναπνευστικών οδών κατά τη διάρκεια της μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της ενεργού μόλυνσης με 2019-nCoV, αλλά δεν αποκλείουν τη βακτηριακή λοίμωξη ή τη συν-μόλυνση με άλλους ιούς. Ο ανιχνευόμενος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου.

Με τον ίδιο τρόπο, τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη μόλυνση με το 2019-nCoV και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση για τη θεραπεία ή για άλλες αποφάσεις διαχείρισης ασθενών . Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να συνδυάζονται με κλινικές παρατηρήσεις, ιστορικό ασθενούς και επιδημιολογικές πληροφορίες, λέει ο CDC στην επίσημη σελίδα του (ώστε να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω νομικές συνέπειες).

Αυτό υποδηλώνει ότι μια θετική μόλυνση θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα άλλων ιών, καθώς και άλλων ιών corona (δηλαδή σχετίζεται με εποχική γρίπη ή πνευμονία).

Επιπλέον, η δεύτερη παράγραφος υποδηλώνει ότι τα “αρνητικά αποτελέσματα” της εργαστηριακής δοκιμής δεν αποκλείουν μια θετική μόλυνση από το COVID-19. Αλλά ούτε και οι «συνδυασμένες κλινικές παρατηρήσεις κλπ …».

Αυτά τα κριτήρια και οι κατευθυντήριες γραμμές του CDC είναι αντιφατικά και αναπόφευκτα υποβάλλονται σε σφάλματα. Από τον Ιανουάριο, αυτά τα “θετικά αποτελέσματα δοκιμών” του Διαγνωστικού Πίνακα RT-PCR δεν αποδεικνύουν ότι το COVID-19 είναι η αιτία μιας θετικής μόλυνσης για το COVID-19. (που επίσης αναφέρεται ως 2019-nCoV και SARS-CoV-2).

Από πού προέρχονται οι επιφυλάξεις;

Διάφοροι κοροναϊοί υπάρχουν στο ελεγχόμενο δείγμα. Η δοκιμή προσδιορίζει το COVID-19;

Έχει χαρακτηριστεί το COVID-19 ως πηγή μιας ενεργού λοίμωξης, όταν η λοίμωξη μπορεί να οφείλεται σε άλλους ιούς και / ή βακτήρια;

Σημαντικό ερώτημα: Οι δοκιμές που διεξήχθησαν στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο του 2020 (που αφορούν δείγματα άνω και κάτω αναπνευστικών οδών ) που επιβεβαιώνουν τη μόλυνση από μία ή περισσότερες αιτίες (χωρίς την απόδειξη του COVID-19) καταχωρήθηκαν στις τράπεζες δεδομένων του CDC ως «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις» του COVID-19 ;

Όπως περιγράφεται από το CDC: “Ο εντοπισμένος παράγοντας μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της νόσου.”

Επιπλέον, οι υποτιθέμενες περιπτώσεις “που αναφέρθηκαν προηγουμένως – οι οποίες δεν περιλαμβάνουν τη δοκιμή ενός αναπνευστικού δείγματος – τυλίγονται περιστασιακά μαζί με” επιβεβαιωμένες περιπτώσεις “, οι οποίες στη συνέχεια ταξινομούνται ως” συνολικές περιπτώσεις “.

Μια άλλη θεμελιώδης ερώτηση: ΤΙ εξετάζεται;

Εφόσον το COVID-19 και η γρίπη έχουν παρόμοια συμπτώματα, σε ποιο βαθμό τα δεδομένα που σχετίζονται με το COVID-19 “αλληλεπικαλύπτονται” με αυτά που σχετίζονται με την ιική γρίπη και την πνευμονία;

Η δοκιμή που σχετίζεται με τη δραστική λοίμωξη μπορεί να αποδοθεί είτε στη γρίπη είτε στο COVID-19 ή και στις δύο;

Τι είναι πιο επικίνδυνο: εποχιακή γρίπη ή COVID-19;

Η γρίπη – που ποτέ δεν αποτέλεσε αντικείμενο γενικού λοκντάουν – φαίνεται από τα καταγεγραμμένα στοιχεία για τη θνησιμότητα ως “πιο επικίνδυνη” από το COVID-19;

Με βάση τα παρακάτω στοιχεία, ο καταγεγραμμένος ετήσιος ρυθμός θνησιμότητας που σχετίζεται με τη γρίπη είναι σημαντικά υψηλότερος από εκείνον που σχετίζεται με το COVID-19. (Πρόκειται για μια δύσκολη σύγκριση, δεδομένου ότι τα καταγεγραμμένα δεδομένα που αφορούν το COVID-19 δεν είναι σε ετήσια βάση).

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα της ΠΟΥ

σχετικά με το COVID-19

(Συνολικά, όλες οι χώρες και εδάφη): 40.598 θάνατοι (καταγράφονται μέχρι την 1η Απριλίου 2020).

Οι εκτιμήσεις της ετήσιας θνησιμότητας που σχετίζεται με τη γρίπη:

Ιστορικά, της τάξεως των 250 000 έως 500 000 ετησίως (σε παγκόσμιο επίπεδο). (ΠΟΥ).

Οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις της ΠΟΥ (2017):

290.000 – 650.000 θανάτους παγκοσμίως (ετήσια).

Coronavirus: μια ψεύτικη πανδημία;

Η διαφημιστική εκστρατεία και παραπληροφόρηση σχετικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φόβου και αβεβαιότητας παγκόσμια, εφόσον η ΠΟΥ κήρυξε έναν επείγοντα υγειονομικό κίνδυνο της διεθνούς Δημόσιας Υγείας, στις 30 Ιανουαρίου.

Η εκστρατεία του φόβου είναι ήδη σε εξέλιξη, δημιουργώντας πανικό και μέγιστη αβεβαιότητα. Όμως οι εθνικές κυβερνήσεις και η ΠΟΥ εξαπατούν το κοινό.

Σύμφωνα με την ΠΟΥ, στις 28 Φεβρουαρίου 2020, «περίπου 84.000 άνθρωποι σε τουλάχιστον 56 χώρες έχουν μολυνθεί και 2.900 έχασαν τη ζωή τους», δήλωσε η New York Times. Αυτό που οι ΝΥ times δεν αναφέρουν είναι ότι το 98% των λοιμώξεων βρίσκονται στην ηπειρωτική Κίνα. Υπάρχουν λιγότερα από 5.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα έξω από την Κίνα.Δηλαδή και μέχρι τότε, δεν υπήρχε πραγματική πανδημία εκτός της ηπειρωτικής Κίνας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.Ο αριθμός των «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μόλις …64.

Ο αριθμός είναι ελάχιστος, αλλά τα μέσα ενημέρωσης εξαπλώνουν τον πανικό.

Ωστόσο, τον ίδιο χειμώνα και σε πολύ λίγο διάστημα, υπήρχαν 15 εκατομμύρια κρούσματα της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελευταία έκθεση επιτήρησης FluView από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ αναφέρει ότι στις 18 Γενάρη 2020 υπήρχαν 15 εκατομμύρια κρούσματα της γρίπης, 140.000 νοσηλείες και 8.200 θάνατοι αυτή τη σεζόν της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα δεδομένα της “πανδημίας” COVID-19

Επιπλέον, πρόσφατα στοιχεία τείνουν να δείξουν ότι η επιδημία στην Κίνα είναι υπό έλεγχο. Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της ΛΔΚ ανέφερε ότι 36.157 ασθενείς που δηλώθηκαν είχαν θεραπευτεί και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι εκθέσεις επιβεβαιώνουν ότι οι Κινέζοι έχουν λάβει θεραπεία που οδήγησε στην ανάκτηση από την ιογενή λοίμωξη. Ο αριθμός των μολυσμένων ασθενών μειώνεται.

Σύμφωνα με την Εθνική Φαρμακευτική Διοίκησης της Κίνας, τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν το αντιικό φάρμακο Favilavir «σε θεραπεία από κοροναϊό με ελάχιστες παρενέργειες». Η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου δεν προβάλεται στα ελληνικά ΜΜΕ. Γιατί..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ την θεραπεία, θέλουμε την..ασθένεια!!

Ας δούμε τους αριθμούς:

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι περίπου 7,8 δισεκατομμύρια κατοίκους, και της Κίνας είναι περίπου 1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός, εκτός της Κίνας είναι περίπου 6,4 δισεκατομμύρια.4.691 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 67 θανάτους που αναφέρθηκαν (εκτός Κίνας) σε ένα πληθυσμό 6,4 δισεκατομμύρια δεν είναι μια πανδημία. 4.691 / 6.400.000.000 = 0,00000073 = 0,000073%

Στις ΗΠΑ, 64 περιπτώσεις σε πληθυσμό περίπου 330 εκατ. δεν αποτελούν πανδημία. (Τα στοιχεία της 28ης Φεβρουαρίου): 64/330 000 000.

Προπαγάνδα και ρατσισμός

Έκτοτε ξεκίνησε μια εσκεμμένη εκστρατεία κατά της Κίνας που έχει θέσει σε εφαρμογή ένα κύμα ρατσιστικών συναισθημάτων εναντίον προσώπων κινεζικής προέλευσης, που προωθείται σε μεγάλο βαθμό από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και από κρατικούς φορείς.

Οικονομικός πόλεμος κατά της Κίνας

Η στρατηγική των ΗΠΑ είναι να χρησιμοποιηθεί ο COVID-19 για να απομονώσει την Κίνα, παρά το γεγονός ότι η αμερικανική οικονομία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις εισαγωγές από την Κίνα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η κινεζική οικονομία αποδιοργανώθηκε εξαιτίας του κλεισίματος στα κανάλια του εμπορίου και των μεταφορών σε μεγάλο βαθμό.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία που δηλώνονται από την ΠΟΥ εντείνει την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και οδηγεί στην απαγόρευση των πτήσεων από και προς την Κίνα.

Η διαφθορά και ο ρόλος της ΠΟΥ

Τι παρακίνησε τον Γενικό Διευθυντής της ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, να δηλώσει ότι ο Ncov-2019 δημιουργεί μια κατάσταση «έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος», στις 30 Ιανουαρίου, όταν η επιδημία ήταν σε μεγάλο βαθμό περιορισμένη στην ηπειρωτική Κίνα;

Όλα δείχνουν ότι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΟΥ Δρ. Tedros, έχει μ’ αυτόν τον τρόπο υπηρετήσει τα συμφέροντα των ισχυρών εταίρων των μεγάλων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον F. William Engdahl, ο Tedros έχει μακροχρόνιους δεσμούς με τους Κλίντον και το Ίδρυμα Κλίντον. Είναι, επίσης, στενά με το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, το Ίδρυμα Gates έχει χορηγήσει την «άσκηση προσομοίωσης» από το John Hopkins, nCoV-2019.

Ως Υπουργός Υγείας, ο Tedros προεδρεύει επίσης στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, του οποίου το Gates Foundation αποτελεί συνιδρυτή. Εδώ να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο Ταμείο έχει αμαυρωθεί από σκάνδαλα απάτης και διαφθοράς.

«Κατά τη διάρκεια της τριετούς εκστρατείας του Tedros για τη θέση του στην ΠΟΥ, έχει κατηγορηθεί ότι έχει αποκρύψει τρεις μεγάλες επιδημίες χολέρας, ενώ ο ίδιος ήταν ο Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, ακυρώνοντας μαζική εκστρατεία της ανάπτυξης εμβολίου όταν πολλές φαρμακευτικές εταιρείες εργάζονταν ήδη πάνω σ’ αυτό.

Από την άποψη αυτή, είναι σημαντικό να θυμόμαστε την απάτη της ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της θητείας της προκατόχου της, της κυρίας Margaret Chan. Δεν υπήρξε πανδημία H1N1 το 2009. Ήταν καθαρά χρηματική απάτη, όπως αποκάλυψε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ποια είναι η ΠΟΥ?

Όπως και άλλες παγκόσμιες οργανώσεις, γεννήθηκε από τις στάχτες του πολέμου 1940-45 (ο ΠΟΕ, διάδοχος της GATT, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ- διάδοχος της Κοινωνίας των Εθνών), η ΠΟΥ είναι ένα είδος διακρατικής superministry, σε αυτή την περίπτωση, για την υγεία.

Η δύναμή της υπερισχύει εκείνη των εθνικών ισοδυνάμων της. Δεν υπόκειται σε πραγματικά δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες, ούτε και αντιπροσωπεύει την επιλογή που εκφράζεται από τους πληθυσμούς των χωρών μελών του Οργανισμού. Αυτό ισχύει για όλες τις προηγούμενες οργανώσεις, αυτές που στην πραγματικότητα ελέγχουν την καθημερινή μας ζωή στους αντίστοιχους τομείς τους. Η λειτουργία της ΠΟΥ ορίστηκε και τέθηκε σε ισχύ στις 7 του Απριλίου του 1948.

Όλες οι οργανώσεις αυτές αποτελούν κατά κάποιο τρόπο, τα πλοκάμια ενός τεράστιου χταποδιού, σκοπός του οποίου είναι να συντονίζει, να βελτιώνει και να ενισχύει σημαντικές δράσεις σε παγκόσμια κλίμακα.Αν πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΥ, φυσικά, θα έχετε την εντύπωση ότι αυτή η οργάνωση κατέχει ένα ρεκόρ ξάστερου ανθρωπισμού, και αξίζει να επαινεθεί για τις ανθρωπιστικές πράξεις της .

Είναι λίγο όπως η Monsanto, αυτή η πολυεθνική που κυριαρχεί στην αγορά των αγροτικών επιχειρήσεων και θέλει να επιβάλει σε όλο τον κόσμο γενετικά τροποποιημένους σπόρους με το γονίδιο Terminator, αλλά που προσπαθεί να σας κάνει να πιστεύετε ότι η ευημερία και η ανάπτυξη των φτωχών χωρών είναι το κύριο μέλημά της.

Τέλος πάντων, όπως και σε οποιοδήποτε δικαστήριο με βάση τους νόμους, είναι δημοκρατική, φωτισμένη, και σύγχρονη.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για διαφθορά και συμπαιγνία με τις φαρμακευτικές εταιρείες, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας εμβολιασμού του 2009, είναι η Μάργκαρετ Τσαν το πρόσωπο που είχε μπει στον τορβά για να υπερασπιστεί τη φήμη της ΠΟΥ.

Στην αρχή, η ΠΟΥ έπρεπε να λαμβάνει κεφάλαια μόνο από τις κυβερνήσεις των μελών των Ηνωμένων Εθνών, αλλά πριν από λίγα χρόνια, προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία επιτρέπεται να λάβει οικονομική ενίσχυση από ιδιωτικές βιομηχανίες. Όμως, ΠΟΙΕΣ βιομηχανίες;

Η φήμη της ΠΟΥ ήδη σπιλώθηκε ανεπίστρεπτα από ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1997, το Le OMS: Bateau Ivre de la santé publique [ Η ΠΟΥ, ο μεθυσμένος ναύτης της δημόσιας υγείας ], ed. L’Harmattan, από τον Bertrand Deveaud, δημοσιογράφο, και Bertrand Lemennicier, καθηγητή Οικονομικών, ο οποίος είχε περάσει δύο χρόνια κάνοντας έρευνες σε όλο τον κόσμο και διαβούλευση, με πολλές επίσημες και εμπιστευτικές εκθέσεις. Δύο ιατρικά περιοδικά είχαν ήδη σπείρει αμφιβολίες ως προς την ακεραιότητα και το αλάθητο της ΠΟΥ, η British Medical Journal (BMJ) σε σχέση με τη διαχείριση της γρίπης των πτηνών το 2005, και η The Lancet , η οποία χαρακτήρισε την ΠΟΥ ως θεσμό που ήταν διεφθαρμένος και έπνεε τα λοίσθια. Οι πιο σοβαρές αμφιβολίες εκφράστηκαν με την “πανδημία H1N1” του 2009, η οποία επέτρεψε στις φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια. Η Τράπεζα JP Morgan στη Wall Street εκτιμάται ότι, χάρη κυρίως στην προειδοποίηση για την πανδημία που εκδόθηκε από την ΠΟΥ, και τους φαρμακευτικούς γίγαντες, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν το έργο της εκτέλεσης ESWI από τον Albert Osterhaus, έκανε $ 7,5- $ 10 δισεκατομμύρια κέρδη.

Το ίδιο το ESWI, το European Scientific Working group on Influenza, περιγράφεται ως «μια διεπιστημονική ομάδα για τη γρίπη, σκοπός της οποίας είναι να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της επιδημίας γρίπης ή πανδημίας», σε σκηνοθεσία Osterhaus, που είναι ο κεντρικός άξονας «μεταξύ της ΠΟΥ στη Γενεύη, του Ινστιτούτου Robert Koch στο Βερολίνο και του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών.Το πιο σημαντικό πράγμα για το ESWI είναι ότι το έργο του χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τα ίδια τα φαρμακευτικά εργαστήρια που βγάζουν εκατομμύρια χάρη στην πανδημία έκτακτης ανάγκης, ενώ οι δηλώσεις γίνονται από την ΠΟΥ, και είναι αυτές που υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν τα εμβόλια. Η ESWI λαμβάνει χρηματοδότηση από τους κατασκευαστές και διανομείς των εμβολίων Η1Ν1, όπως η Baxter εμβόλια, MedImmune, GlaxoSmithKline, Sanofi Pasteur και άλλοι, συμπεριλαμβανομένων της Novartis, που παράγει το εμβόλιο, και τον διανομέα του Tamiflu, Hofmann-La Roche.

Ποιος είναι ο Albert Osterhaus;

Το παρατσούκλι «ο Δρ. Γρίπη», Άλμπερτ Osterhaus, ο πιο γνωστός ιολόγος στον κόσμο, επίσημος σύμβουλος για τον ιό Η1Ν1 στις βρετανικές και ολλανδικές κυβερνήσεις και επικεφαλής του Τμήματος Ιολογίας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Erasmus, έχει μια θέση στην ελίτ της ΠΟΥ και είναι πρόεδρος της ESWI, η οποία υποστηρίζεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Με τη σειρά της, η ESWI συνιστούσε έκτακτα μέτρα για τον εμβολιασμό σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρώντας ότι υπήρχε υψηλός κίνδυνος μιας νέας πανδημίας που, επέμεναν, θα μπορούσε να είναι συγκρίσιμη με την τρομακτική πανδημίας της «ισπανικής» γρίπης το 1918.

Ο Albert Osterhaus δεν είναι ο μόνος ανώτερος σύμβουλος της ΠΟΥ το όνομα του οποίου εμπλέκεται στους φακέλους για τη διαφθορά και την πιθανή συμπαιγνία μεταξύ της ΠΟΥ και των φαρμακευτικων εταιρειών: είναι επίσης ο David Salisbury,ο Frederick Hayden, ο Arnold Monto, ο Henry L. Niman, ο Klaus Stöhr.

Ο καθηγητής David Salisbury, ο οποίος συνδέεται με το βρετανικό Υπουργείο Υγείας, είναι ο επικεφαλής της SAGE (Study on global AGEing and adult health), στην ΠΟΥ. Την ίδια στιγμή που διευθύνει την Συμβουλευτική Ομάδα για H1N1στην ΠΟΥ.

O Salisbury είναι ένθερμος υπερασπιστής της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Στη Βρετανία η “ομάδα δράσης για την υγεία με ένα κλικ“ τον κατηγόρησε για απόκρυψη της αποδεδειγμένης συσχέτισης μεταξύ της χρήσης του εμβολίου και την απότομη αύξηση του αυτισμού στα παιδιά, καθώς και τη σχέση μεταξύ του εμβολίου Gardasil και τις περιπτώσεις παράλυσης, ακόμα και για θάνατο.

Ο Δρ Φρέντερικ Hayden είναι ταυτόχρονα μέλος του SAGE στην ΠΟΥ και του Wellcome Trust στο Λονδίνο.Στην πραγματικότητα αυτός είναι ένας από τους στενούς φίλους του Osterhaus. Σε αντάλλαγμα για τις «συμβουλευτικές» του υπηρεσίες, ο Hayden λαμβάνει χρήματα από τη Roche και από την GlaxoSmithKline, καθώς και από άλλους φαρμακευτικούς γίγαντες που ασχολούνταν με την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων που συνδέονταν με την κρίση H1N1.

Υπάρχει ένα ακόμη μέλος της ΠΟΥ που απολαμβάνει στενές σχέσεις με τους κατασκευαστές εμβολίων MedImmune, Glaxo και ViroPharma, που επωφελούνται από τις συστάσεις του SAGE, στο πρόσωπο του Δρ. Arnold Monto.

Ο Δρ. Wolfgang Wodarg, πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, επιδημιολόγος, είχε ζητήσει ήδη, πριν την “πανδημία” COVID-19, μια εξεταστική επιτροπή. Σε συνέντευξή του sτην εφημερίδα Der Spiegel , ο Δρ Wodarg δεν δίστασε να μιλήσει για «ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα». ” … Χωρίς να φτάνει ως ολοκληρωτική διαφθορά, η οποία είμαι βέβαιος ότι υπάρχει, υπάρχουν εκατοντάδες και ένας τρόποι με τους οποίους τα εργαστήρια μπορούν να ασκήσουν την επιρροή τους σε συμφέρουσες αποφάσεις. Παρατήρησα συγκεκριμένα, για παράδειγμα, πώς ο Klaus Stöhr, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του τμήματος επιδημιολογίας στην ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της γρίπης των πτηνών, και ο οποίος είχε, ως εκ τούτου ετοιμάσει τα σχέδια για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας που ανέφερα νωρίτερα, αποτελούσε ήδη μέρος των ανώτερων στελεχών της Novartis. Και υπάρχουν παρόμοιες σχέσεις μεταξύ της Glaxo, Baxter, κλπ και σημαίνοντα μέλη της ΠΟΥ. Αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν «ανθρώπους τους» στο σύστημα και με κάποιο τρόπο ωθούν να διαχειριστούν τα πράγματα έτσι ώστε οι “καλές πολιτικές αποφάσεις” που λαμβάνονται – είναι οι αποφάσεις εκείνες που τους επιτρέπουν να αντλήσουν το μέγιστο ποσό των χρημάτων από τους φορολογούμενους”.

Όσο για το «Dr. Γρίπη» Osterhaus, το ολλανδικό Κοινοβούλιο έχει σοβαρές αμφιβολίες γι ‘αυτόν και έχει ανοίξει μια έρευνα σχετικά με τη σύγκρουση συμφερόντων και των κατηγοριών για δωροδοκία.

Έξω από την Ολλανδία και τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, λίγες μόνο γραμμές στο αξιοσέβαστο βρετανικό περιοδικό Science έχουν κάνει μνεία της συγκλονιστικής έρευνας για τις υποθέσεις του Osterhaus, ο οποίος εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του Υπουργού της Υγείας της.

Αυτό που όλοι αυτοί οι ειδικοί έχουν κοινό, είναι η απόκρυψη των συνδέσεων τους με τις φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ έχουν στην κατοχή τους ανώτερες θέσεις επιρροής στην ιεραρχία λήψης αποφάσεων στην ΠΟΥ, καθώς και το γεγονός ότι ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν. Η σύγκρουση συμφερόντων είναι προφανής, αλλά συστηματικά ελαχιστοποιείται.

Δεν είναι η εμπειρία τους ή η εγγενής αρμοδιότητά τους που τίθενται υπό αμφισβήτηση, αλλά η ανεξαρτησία τους και η ακεραιότητά τους.

Ποιος θα πρέπει να εξετάσει το “είναι” της ΠΟΥ;

Είναι σαν ο κατηγορούμενος ν’ αφεθεί να καθορίσει την έρευνα για τα εγκλήματα που του καταλογίζονται!!!

“Μήπως η αλήθεια μας φοβίζει τόσο πολύ που προτιμάμε τα ψέματα, περισσότερο ακόμη κι από αυτούς που μας ελέγχουν, ακόμη και όταν πρόκειται για την υγεία μας που είναι σε κίνδυνο;” αναρωτιέται ο Καθηγητής.

“..Οι κύριοι παράγοντες αυτής της “παγκοσμιοποίησης”, είναι ο φόβος και η άγνοια, το αποτέλεσμα αυτής της ανούσιας απλούστευσης των πάντων, η οποία αφαιρεί οποιοδήποτε βάθος, κάθε πραγματική διάκριση που είναι απαραίτητη, αν κάποιος θέλει να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Όλα αυτά δεν είναι παρά τρομακτικό τέρατα που πατάνε το κουμπί του φόβου, αλλά για να καταλήξουμε ότι είναι εχθροί, σχετικά ήσσονος σημασίας εν τέλει…

Είναι η παραίτησή μας. Αυτός είναι ο ένα εχθρός μας.

Ζούμε σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση δεν επέφερε, όπως αναμενόταν στην αρχή, έναν κόσμο που διέπεται από δικαιοσύνη και διαφάνεια, αλλά, αντίθετα, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα που είναι πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί και να κατανοηθεί και βρίσκεται να είναι ακόμη πιο παντοδύναμος, ένας κόσμος που καλύπτεται από ένα πυκνό απόρρητο, απόλυτα αδιάτρητο σε δημοκρατική έρευνα, κάτι που είναι πραγματικά θανατηφόρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα σήμερα.

Έχουμε παραδοθεί, προτιμώντας να ζούμε στην αυταπάτη, όταν τόσες πολλές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά θα έπρεπε να μας ωθήσει να ανακτήσουμε τον έλεγχο.

Αντί γι’ αυτό εναποθέτουμε την ύπαρξή μας στα χέρια των Μεγάλων Αρχών, προικισμένων με κακή πίστη και κυνισμό, άπληστων και διεφθαρμένων, χωρίς να μας χρησιμεύουν σε απολύτως τίποτα!

Καθοδηγούμενοι από τα μέσα ενημέρωσης και μόνο, κοιτάζοντας τα πράγματα που γυρίζουν στο προσκήνιο, επιλέγουμε την πίστη από την ερώτηση.

Δεδομένης της παρούσας κατάστασης, θα απαντήσω στη δική μου ερώτηση, χωρίς να διστάσω:

Ο κόσμος θα πάει πολύ καλύτερα χωρίς αυτούς τους “Διεθνείς Οργανισμούς”, των οποίων η αρχική αποστολή έχει μεταστραφεί σε Πειρατεία για χάρη των οικονομικών κερδών για τους λίγους.

Όσον αφορά την ΠΟΥ, πιστεύω ότι θα είχαμε πολύ καλύτερη υγεία.

Εξάλλου δεν αποτελούν κομμάτια καμμιάς συνωμοτικής ιδεοληψίας τα παρακάτω γεγονότα και ούτε και ήταν καθόλου τυχαία η διαδοχή τους

24 – 25 Ιαν. 2020 : Διάσκεψη Κορυφής του Νταβός, υπό την αιγίδα της CEPI, η οποία είναι επίσης το αποτέλεσμα μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Γκέιτς, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε η ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του nCoV 2019 (2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της 7ης Ιανουαρίου 2020, μόλις μία εβδομάδα πριν από την ανακοίνωση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς εμβέλειας από την ΠΟΥ).

30η Ιανουαρίου του 2020 : Ο Διευθυντής της ΠΟΥ δηλώνει μια «έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος».

Ήδη, έχει ξεκινήσει εκστρατεία εμβολιασμού για να σταματήσει τον COVID-19, υπό την αιγίδα της CEPI σε συνεργασία με την GlaxoSmithKline…”

Συμπέρασμα

Ο COVID-19 (nCoV-2019) είναι ένας θησαυρός που αξίζει δισεκατομμύρια δολάρια για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Συμβάλλει, επίσης, στο να βυθίσει την ανθρωπότητα σε μια επικίνδυνη διαδικασία οικονομικής αποσταθεροποίησης, κοινωνικής και γεωπολιτικής.

ΠΗΓΕΣ

https://www.who.int/news-room/detail/30-01-2020-statement-on-the-second-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-outbreak-of-novel-coronavirus-(2019-ncohttps://www.who.int/ihr/procedures/novel-coronavirus-2019/ec-22012020-members/en/v)

GATT: Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου, που δημιουργήθηκε το 1947. http://en.wikipedia.org/wiki/General_Agreement_on_Tariffs_and_Trade

ΔΝΤ: Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που δημιουργήθηκε το 1944. http://en.wikipedia.org/wiki/IMF

LON: Κοινωνία των Εθνών, που δημιουργήθηκε το 1919, μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Nations

ΟΗΕ: Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, η συνέχιση της LON, που δημιουργήθηκε το 1945. http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations

SAGE: Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων. http://www.who.int/immunization/sage/SAGE_TORs_Full_21_11_08.pdf

Monsanto Terminator: http://www.greenpeace.org/france/news/ogm-monsanto
Το άρθρο της Sylvie Simon, γνωστός δημοσιογράφος για θέματα υγείας: http://www.lepost.fr/article/2009/12/23/1854889_l-oms-ocean-de-corruption-et-d-inefficacite.html
The Lancet, http://www.republicain-lorrain.fr/fr/permalien/article/1006828/La-credibilite-de-l-OMS– remise-en-question.html
Sylvie Simon, op. cit.
Στο ίδιο.
Χοληστερόλη, ψέματα και προπαγάνδα, http://www.lanutrition.fr/Le-lobby-du-cholest%C3%A9rol-au-bord– de-la-crise-cardiaque-α-1708-90.html
Οι ανησυχητικές συνδέσεις μεταξύ Margaret Chan, ο Michael Repacholi, Bernard Veyret και τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων: http://www.next-up.org/pdf/Mobile_phones_and_real_pandemics_05_01_2010.pdf <http://www.next-up.org/pdf /Serge_Sargentini_Mobilfunk_und_wahre_Pandemien_06_01_2010.pdf>
http://videos.next-up.org/FoxNews/Protect_your_self_from_electromagnetic_waves/13_12_2009.html

Κινητά τηλέφωνα: παραποιημένα στοιχεία http://www.next-up.org/pdf/Adlkofer_Rudiger_Vienna_Scandal.pdf

Αναφέρεται στην ολλανδική άρθρο από Louise Voller & Kristian Villesen, « Ισχυρά λόμπυ πίσω από ψήφισμα της ΠΟΥ για μαζικό εμβολιασμό », πληροφορίες, Κοπεγχάγη, 15 Νοεμβρίου 2009.
http://www.voltairenet.org/article163315.html , άρθρο του F. William Engdahl, ένας Αμερικανός journalistwho έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες αφιερωμένες σε θέματα της ενέργειας και της γεωπολιτικής. engdahl.oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Flu_Pope/flu_pope.html
Ibid.
Jane Bryant et al, «The One Click Ομάδα Αντιμετώπισης: Καθηγητής David Salisbury απειλεί Νομική δράση», 4 Μαρτίου 2009.
William Engdahl, op.
Η ανθρωπότητα: http://www.humanite.fr/Grippe-A-Ils-ont-organise-la-psychose
Κάτω Βουλή των Αντιπροσώπων (Κάτω Βουλή του ολλανδικού κοινοβουλίου.)
Martin Enserink, στο «Ολλανδία, το δημόσιο πρόσωπο της γρίπης λαμβάνει ένα χτύπημα», Science, 16 Οκτωβρίου 2009, Vol. 326, Ν ° 5951, ρρ 350-351.? DOI: 10.1126 / science.326_350b.
. 17. L’Humanité, ό.π., http://www.mondialisation.ca/index.php?context=va&aid=16818 TheEuropean Κοινοβούλιο θα ερευνήσει η ΠΟΥ και η «πανδημία» σκάνδαλο: http: //www.santelog .com / modules / connaissances / actualite-sante-le-Depute-européen-W.-wodarg- dénonce – «- Ιουνίου-Fausse-pandemie -» _ 2483.htm

Sylvie Simon, op. cit. http://www.next-up.org/pdf/AlisonKatzOpenLetterMargaretChanWHO.pdf
William Engdahl, op. cit.
Συζήτηση με τον Tom Jefferson: Είναι μια ολόκληρη βιομηχανία ότι οι ελπίδες για μια πανδημία γρίπης, Der Spiegel, 21 Ιουλίου 2009.
Ibid.
Το άρθρο στα ολλανδικά, Louise Voller & Kristian Villesen, « Μυστηριώδεις αλλαγές στον ορισμό του ΠΟΥ για μια πανδημία ,» Κοπεγχάγη Πληροφορίες, 15 Νοεμβρίου 2009.
http://polidics.com/cia/top-ranking-cia-operatives-admit-al-qaeda-is-a-complete-fabrication.html
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17184
http://leconservateur.bafweb.com/index.php?2007/10/11/978-un-juge-britannique-met-en-garde-contre-le-film-d-al-gore-une-verite-qui-derange;timesonline.co.uk/tol/news/science/article2632660.ece

Print Friendly, PDF & Email