COVID-19: Η αποκάλυψη – Δ’ μέρος

COVID-19: Η αποκάλυψη – Δ’ μέρος
10/04/2020
αποκάλυψη
Πως κατασκευάζεται μια πανδημία;

 

Για το πρώτο μέρος, πατήστε εδώ

Για το δεύτερο μέρος, πατήστε εδώ

Για το τρίτο μέρος, πατήστε εδώ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ?

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ – ΤΕΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ CORONAVIRUS – κι όχι ειδικά για τον COVID-19!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 4.3.2020 (ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, δηλαδή…).

«Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε ανακοινώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γίνονται μόνο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας που κεντρικά αναλαμβάνει την επικοινωνία του κινδύνου. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αφορούν στη διαχείριση “υπόπτων” ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορονοϊού» αναφέρει το έγγραφο του νοσοκομείου, το οποίο φέρει την ένδειξη «γενική κοινοποίηση».

Η παραπάνω δεν είναι μια “τυχαία” διατύπωση. Είναι μια καθολική απαγόρευση που απευθύνεται στην Επιστημονική κοινότητα (!!!)σχετικά με αυτό που συμβαίνει παγκόσμια, δηλαδή την απόλυτα σκόπιμη συσκότιση του ζητήματος που προέκυψε μ’ αυτή την πετυχημένη σκηνοθεσία ενός βιολογικού πολέμου, όπως αυτή στήθηκε από τους φορείς ενός άκρατου νεοφιλελευθερισμού…

Eντάσσοντας την δημιουργία της “πανδημίας” του Covid-19 στα πλαίσια της αμερικανικής προπαγάνδας που εξαπέλυσσε ο ΠΟΥ και που πήρε -πλέον- παγκόσμιες διαστάσεις, με τρόπο παρόμοιο με τον παλαιό “πόλεμο κατά της τρομοκρατίας” – ο οποίος οδήγησε σε τερατώδεις γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις σε όλο τον πλανήτη, και σαφώς, εκατομμύρια θύματα- , θα επιχειρήσουμε τομές ώστε να προσεγγίσουμε την αλήθεια, (που όλοι υποψιαζόμαστε ότι δεν είναι αυτή ακριβώς που διαδίδεται από τα μήντια…).

Έτσι δημοσιεύουμε εδώ ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κείμενο σ’ αυτόν τον απολύτως ορατό πόλεμο, σχετικό με τον COVID-19 και τον τρόπο που αυτός κατέστη “πανδημικός”, χάρη σε έναν Αμερικανό ιολόγο, που κράτησε- δυστυχώς, για ευνόητους λόγους- την ανωνυμία του, και που ο Τζούλιαν Ρόουζ προσέγγισε παρακολουθώντας ένα ιατρικό Αμερικανικό Συνέδριο. Πριν προχωρήσουμε, θα μιλήσουμε λίγο για το ιστορικό αυτού του “πανδημικού” φαινομένου, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σερ Julian Rose, αποτελεί μια σημαντική ριζοσπαστική προσωπικότητα, αλλά της βρετανικής αριστοκρατίας (!!!), διανοούμενος, καλλιτέχνης και ακτιβιστής, θερμός υποστηρικτής της μικτής γεωργίας και οικολόγος, από τους μεγαλύτερους πολέμιους των πολυεθνικών των μεταλλαγμένων στην Αγγλία, ανήκοντας, ο ίδιος, στην εγγλέζικη ελίτ με σημαντικό συγγραφικό και καλλιτεχνικό έργο, αλλά και με πολύ σημανικές θέσεις σε περιβαλλοντικές οργανώσεις και σειρά διακρίσεων. Το άρθρο του με τίτλο Πώς κατασκευαάζεται μια πανδημία, δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ, στις 27.3.2020.

ΜΙΑ -ΚΑΘΟΛΟΥ- ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΤΗ

“Το παρακάτω κείμενο προέρχεται είναι από ένα ιατρικό φόρουμ”, λέει ο Julian Rose. “..Ο συγγραφέας, ο οποίος αποτελεί μια ευρέως γνωστή και απολύτως σεβαστή επιστημονική προσωπικότητα στις ΗΠΑ, προτιμά να μείνει ανώνυμος, επειδή παρουσιάζει μια αφήγηση εντελώς διαφορετική από την επίσημη, και προειδοποιεί ότι μπορεί να σας προκαλέσει πολύ “άγχος¨ και ανασφάλεια, στο τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί η απάτη που λέγεται COVID-19 και μας περιβάλλει, αυτές τις μέρες…

“..Δουλεύω στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Εδώ είναι το πρόβλημα. Δοκιμάζουμε τους ανθρώπους για οποιοδήποτε στέλεχος ενός Coronavirus. Όχι ειδικά για το COVID-19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αξιόπιστες δοκιμές για έναν συγκεκριμένο ιό που λέγεται COVID-19. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα ενδιάμεσα δεδομένα ή απολύτως εξακριβωμένα κριτήρια ώστε να αναφέρουμε αριθμούς των πραγματικών περιπτώσεων του ιού COVID-19.

Αυτό θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, σε πρώτη φάση. Από αυτό το σημείο και έπειτα, οπιαδήποτε δράση ή αντίδραση στο φαινόμενο COVID-19, βασίζεται σε εντελώς ελαττωματικά δεδομένα και απλά δεν μπορούμε να κάνουμε σε καμία περίπτωση ακριβείς εκτιμήσεις. Εδώ δεν υπάρχουν αξιόπιστες δοκιμές για έναν συγκεκριμένο ιό COVID-19!!

Ούτε και υπάρχουν αξιόπιστοι οργανισμοί ή μέσα ενημέρωσης για την αναφορά πραγματικών περιπτώσεων ιών COVID-19, με αξιόπιστα νούμερα που θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε. Αυτό πρέπει να τονιστεί κατά πρώτο και κύριο λόγο. Κάθε ενέργεια όπως και κάθε αντίδραση στο COVID-19 βασίζεται σε εντελώς λανθασμένα δεδομένα και απλά δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβείς εκτιμήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που ακούτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι με το COVID-19 δεν εμφανίζουν τίποτα περισσότερο από συμπτώματα που σχετίζονται με ένα απλό κρύωμα ή μια γρίπη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα στελέχη του Coronavirus δεν ενδεικνύουν τίποτα περισσότερο από συμπτώματα που σχετίζονται με το κρύωμα ή τη γρίπη… Οι λίγες πραγματικές καινοφανείς περιπτώσεις Coronavirus μπορεί να σημαίνουν κάποια χειρότερα συμπτώματα στο αναπνευστικό, αλλά εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ ελπιδοφόρο ποσοστό ανάκτησης, ειδικά για τα άτομα χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας.

Το ιδανικό στάνταρ στις δοκιμές για το COVID-19 είναι τα εργαστηριακά απομονωμένα/καθαρισμένα σωματίδια στεφανιαίου ιού απαλλαγμένα από οποιεσδήποτε προσμείξεις και σωματίδια που μοιάζουν με ιούς – αλλά δεν είναι, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι είναι η αιτία του συνδρόμου που είναι γνωστό ως COVID-19 και λαμβάνονται με τη χρήση κατάλληλων μεθόδων και μαρτύρων ιογενούς απομόνωσης (όχι το PCR που χρησιμοποιείται επί του παρόντος ή δοκιμές serology /antibody που δεν ανιχνεύουν τον ιό ως έχει). Το PCR παίρνει βασικά ένα δείγμα των κυττάρων σας και ενισχύει οποιοδήποτε DNA για να ψάξει τις «ιογενείς ακολουθίες», δηλαδή τα κομμάτια του μη ανθρώπινου DNA που φαίνονται να ταιριάζουν με τα μέρη ενός γνωστού γονιδιώματος προερχόμενου από ιό.

Το πρόβλημα είναι ότι τα γνωστά τεστ δεν μπορούν να δουλέψουν κάτι τέτοιο!

Έτσι χρησιμοποιείται μια «ενίσχυση» που σημαίνει ότι παίρνετε μια πολύ μικρή ποσότητα DNA και την αυξάνετε εκθετικά έως ότου μπορεί να αναλυθεί. Προφανώς, οποιαδήποτε στιγμιαία μόλυνση στο δείγμα θα ενισχυθεί επίσης, οδηγώντας σε δυνητικά σοβαρά σφάλματα ανακάλυψης.

Επιπλέον, ψάχνει μόνο μερικές αλληλουχίες ιών, όχι ολόκληρα γονιδιώματα, οπότε το να εντοπιστεί ένας μόνο παθογόνος παράγοντας είναι σχεδόν αδύνατο, ακόμη και αν αγνοήσουμε τα υπόλοιπα.”

ΤΑ ΚΙΤ… “MICKEY MOUSE”!

Ο γιατρός αποκαλεί αυτά τα τα τεστ ελέγχου “κιτ Mickey Mouse”, εφόσον λένε στους αναλυτές ότι έχετε κάποια ιογενή DNA στα κύτταρά σας. Πράγμα που συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς, τις περισσότερες φορές.

“…Μπορεί να σας πει ότι η ιική αλληλουχία σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο τύπο ιών – δηλαδή με την τεράστια οικογένεια των κοροναϊών. Αλλά αυτό είναι όλο. Η ιδέα αυτών των κιτ ότι μπορούν να απομονώσουν έναν συγκεκριμένο ιό όπως το COVID-19 είναι καθαρή ανοησία!!

Και ούτε καν αγγίζουμε το άλλο μεγάλο θέμα – το ιογενές φορτίο σε ένα άτομο!

Θυμάστε, όπως είπαμε, ότι τα PCR δρουν ενισχύοντας μικρές ποσότητες DNA. Ως εκ τούτου, είναι άχρηστο να σας λέμε πόση ποσότητα ιών μπορεί να έχετε. Και αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πραγματικά έχει σημασία όταν πρόκειται για τη διάγνωση ασθενειών. Ο καθένας θα έχει κάποιους ιούς στο σύστημά του ανά πάσα στιγμή, και οι περισσότεροι δεν θα προκαλέσουν ασθένεια επειδή οι ποσότητες τους είναι πολύ μικρές. Για να σας αρρωστήσουν από τον ιό χρειάζεστε μια πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα, ένα τεράστιο ποσό από ιούς!!. Αλλά το τεστ PCR δεν ελέγχει το ιικό φορτίο, και επομένως δεν μπορεί να καθορίσει εάν υπάρχουν ιοί σε επαρκείς ποσότητες για να σας αρρωστήσουν!

Αν νιώθετε άρρωστος και κάνετε μια δοκιμή PCR, μπορεί να εντοπιστεί οποιοδήποτε τυχαίο DNA ιών, ακόμη και αν δεν εμπλέκεται καθόλου στην ασθένειά σας, και οδηγεί σαφώς σε ψευδή διάγνωση.

Και οι coronavirus είναι απίστευτα συνηθισμένοι. Ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού θα έχει κάποιο COVID στο DNA του σε αυτές τις μικρές ποσότητες, ακόμη και αν είναι απολύτως καλά, ή ακόμη αν είναι άρρωστο εξαιτίας κάποιου άλλου παθογόνου παράγοντα.

Βλέπετε πού πηγαίνει ακόμα αυτό; Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν παντελώς λανθασμένο πανικό για μια παντελώς λανθασμένη πανδημία – επιλέξτε έναν κοροναϊό!!

Είναι απίστευτα κοινοί και υπάρχουν τόνοι από αυτούς. Ένα πολύ υψηλό ποσοστό ατόμων που έχουν αρρωστήσει με άλλα μέσα (γρίπη, βακτηριακή πνευμονία, οτιδήποτε) θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Το τεστ PCR για COVI, ακόμη και αν γίνει απολύτως σωστά και αποκλείσετε τη μόλυνση, θα βγει θετικό απλά επειδή οι κοροναϊοί είναι τόσο κοινοί!!

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γρίπης και της πνευμονίας σε νοσοκομεία ανά τον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τα πιο άρρωστα από αυτά σε ένα μόνο σημείο – πείτε Wuhan – να εκτελέσετε δοκιμές PCR σε αυτά και να διεκδικήσετε ότι οποιοσδήποτε παρουσιάζει ιικές αλληλουχίες παρόμοιες με κορωναϊούς (που αναπόφευκτα θα είναι αρκετές), υποφέρουν από μία ..”Μεγάλη Νόσο”!.

Και δεδομένου ότι έχετε ήδη επιλέξει τις πιο άρρωστες περιπτώσεις γρίπης, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του δείγματός σας θα πεθάνει.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε ότι αυτός ο «νέος» ιός έχει CFR υψηλότερο από τη γρίπη, και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε περισσότερες ανησυχίες και να κάνετε περισσότερες εξετάσεις οι οποίες φυσικά θα παράγουν περισσότερα «κρούσματα», γεγονός που επεκτείνει τις δοκιμές, κλπ., και ούτω καθεξής.

Τώρα έχετε την «πανδημία» σας, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απλό kit test για να μετατρέψετε τις χειρότερες περιπτώσεις γρίπης και πνευμονίας σε κάτι νέο, που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Τώρα διαπράξτε ακριβώς την ίδια απάτη σε άλλες χώρες. Φροντίζοντας να διατηρήσετε ένα σαφές φοβικό μήνυμα σε υψηλή διάδοση στα ΜΜΕ, έτσι ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται πανικό και να είναι λιγότερο ικανοί να σκεφτούν κριτικά.

Το μοναδικό σας πρόβλημα είναι ότι – λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει πραγματικός νέος θανατηφόρος παθογόνος παράγοντας, αλλά απλώς τακτικοί άρρωστοι, παραλείπετε εσφαλμένα τους αριθμούς των “επιβεβαιωμένων κρουσμάτων” σας και ειδικά τους θανάτους, οι οποίοι θα είναι πολύ χαμηλοί για μια πραγματική νέα θανατηφόρα Πανδημία του ιού.

Αλλά μπορείτε να σταματήσετε τους ανθρώπους να το επισημαίνουν με τους εξής τρόπους.

Τα 4 βήματα

Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και περισσότεροι θάνατοι είναι επικείμενοι. Χρησιμοποιήστε αυτό ως δικαιολογία για να τους βάλετε όλους σε καραντίνα, και στη συνέχεια να υποστηρίξετε ότι η καραντίνα εμπόδισε τα αναμενόμενα εκατομμύρια νεκρούς!!
Μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους ότι «ελαχιστοποιώντας» τους κινδύνους είναι ανεύθυνοι ώστε να τους αποθαρρύνετε με τον τρόπο αυτό να μιλάνε με αριθμούς, όντας εκφοβισμένοι.
Χρησιμοποιώντας ψευδοεπιστημονικούς όρους, μπορείτε να εξακοντίζετε και να παραποιείτε τους αριθμούς, συμπεριλαμβάνοντας στους αριθμούς αυτούς και θανάτους από πολλές άλλες ασθένειες, εφόσον τα τεστ που κάνετε στους θανόντες θα είναι ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΤΙΚΑ στις περισσότερες των περιπτώσεων, (μια και περιλαμβάνουν διάφορους ιούς ανεξάρτητα από το αν αυτοί ευθύνονται ή όχι για τους εκάστοτε θανάτους) αποπροσανατολίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο και τυφλώνοντας ολοκληρωτικά τους ανθρώπους.
Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε να λέτε ότι κάνετε διάφορα τεστ επαλήθευσης σε “πιθανούς ασθενείς”, (οι οποίοι, φυσικά, το πιο πιθανό είναι να έχουν κομμάτια από κοροναϊό στο DNA τους) και έτσι να φουσκώνουν τα αριθμητικά στοιχεία της περίπτωσης σας με «ασυμπτωματικούς φορείς» (φυσικά θα πρέπει να το γυρίσετε αυτό για να ακούγεται όσο το δυνατόν πιο θανατηφόρο, και, να αποσιωπήσετε, ουσιαστικά, τα “μη συμτωματικά “κρούσματα”, αποφεύγοντας φυσικά να τονίσετε αυτό που κάθε ιολόγος γνωρίζει, δηλαδή όσο περισσότερα περιστατικά χωρίς συμπτώματα έχετε, τόσο λιγότερο θανατηφόρος είναι ο παθογόνος παράγοντάς σας.
Πάρτε αυτά τα 4 απλά βήματα και μπορείτε να έχετε τη δική σας εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη πανδημία, εν πλήρη λειτουργία και μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Δεν θα μπορούν να σας αντικρούσουν ή να “επιβεβαιώσουν” κάτι, για το οποίο, όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει ακριβής δοκιμή!!”.

… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

Ο Michel Chossudovsky είναι ένας συγγραφέας βραβευμένος, Καθηγητής Οικονομικών (ομότιμος) στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG), Μόντρεαλ, εκδότης του Global Research. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τον Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις των αναπτυσσόμενων χωρών και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος για αρκετές διεθνείς οργανισμούς. Είναι ο συγγραφέας έντεκα βιβλία συμπεριλαμβανομένων “Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης” (2003), της Αμερικής «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» (2005), κ.άλ.

Σε άρθρο του με τον παραπάνω τίτλο αναφέρει ότι η υπάρχουσα βάση δεδομένων υπό την ηγεσία του CDC είναι εντελώς αναξιόπιστη (Centers for disease control and prevention). Αλλά Πού και Πώς συλλέγουν τα δεδομένα;

“..Το CDC αναφέρεται σε «αναφερόμενες περιπτώσεις”, “πιθανές περιπτώσεις”‘, και άλλοτε “επιβεβαιωμένες περιπτώσεις» του COVID-19. Δηλαδή ένα απόλυτο χάος όσον αφορά την συλλογή, την κατηγοριοποίηση και την ενσωμάτωση των τοπικών, κρατικών και ομοσπονδιακών δεδομένων. Τα υποτιθέμενα “θετικά” ωστόσο δείγματα ΔΕΝ επιβεβαιώνουν τη λοίμωξη του κορωνοϊού: Η τεκμαρτός δοκιμή εμπλέκει τη «χημική ανάλυση ενός δείγματος που ορίζει την πιθανότητα ότι μια ουσία είναι παρούσα «(η υπογράμμιση δική μου). Αλλά δεν επιβεβαιώνει κοροναϊό λοίμωξη. Ωστόσο, το CDC τα προσθέτει στην κατηγορία «επιβεβαιωμένα κρούσματα»!!!

Η προκαταρκτική δοκιμή πρέπει στη συνέχεια να σταλεί για επιβεβαίωση σε διαπιστευμένο εργαστήριο της κυβέρνησης για την υγεία.

Η επιβεβαιωτική δοκιμή υπονοεί «ταυτοποίηση της συγκεκριμένης ουσίας [coronvirus] μέσω περαιτέρω χημικής ανάλυσης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΥ δεν συλλέγει τα υποτιθέμενα “θετικά” δείγματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα του CDC είναι σε πλήρη αντίθεση με τα κριτήρια του WHO. Είναι αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε “πρόχειρα” στατιστικά στοιχεία”.

Αν ανατρέξουμε μάλιστα στη σελίδα των διαγνωστικών τεστ του Ινσιτούτου Παστέρ στην Ελλάδα- που πραγματοποιεί ΟΛΑ τα τεστ στο εσωτερικό της χώρας, ανεξάρτητα από το εργαστήριο από το οποίο προέρχονται, είναι τα γνωστά τεστ RNA και PCR που προαναφέραμε… Επιπλέον, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η αρμόδια εποπτική αρχή των ΗΠΑ, ενέκρινε το πρώτο τεστ αίματος για την ανίχνευση προστατευτικών αντισωμάτων, λέει, έναντι του νέου κορονοϊού, το οποίο διαφημίζει ότι δίνει αποτελέσματα μέσα σε 15 έως 20 λεπτά (!!) Τα σημερινά τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), που χρησιμοποιούνται και στη χώρα μας, ανιχνεύουν σε δείγμα από τη μύτη ή το φάρυγγα την ενεργή λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2 και όχι αν κάποιος έχει ήδη αρρωστήσει και έχει πια αντισώματα στον οργανισμό του.

Το τεστ που ενέκρινε η FDA μετά από επείγουσα διαδικασία (επιτρέπει την χρήση τεστ προτού πάρει αυτό πλήρη έγκριση, εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές λύσεις), σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Cellex. Βασίζεται σε δείγμα αίματος που αναλύεται σε εξουσιοδοτημένα εργαστήρια και ανιχνεύει αντισώματα IgM (εμφανίζονται πρώτα σε περίπτωση λοίμωξης από …ιό) και IgG (εμφανίζονται αργότερα).

Άλλες χώρες όπως η Κίνα και η Σιγκαπούρη ήδη διεξάγουν ελέγχους με τεστ αντισωμάτων, ενώ η Βρετανία σύντομα θα ξεκινήσει και αυτή, τεστ όμως που είναι σχεδόν χωρίς καμία εγκυρότητα, εφόσον καμιά επιστημονική κοινότητα παγκόσμια δεν είναι βέβαιη για την αξιοπιστία αυτών των τεστ (στο αρχικό στάδιο της λοίμωξης το τεστ μπορεί να βγει ψευδώς αρνητικό), ενώ ερωτηματικό παραμένει κατά πόσο ένας άνθρωπος που έχει αναρρώσει από Covid-19, αποκτά πλήρη ανοσία, και για πόσο, μάλιστα χρόνο. Η παρουσία, δηλαδή, αντισωμάτων δεν εγγυάται καμιά ύπαρξη κανονικής ανοσίας έναντι του κορονοϊού…

Το νέο τεστ στις ΗΠΑ -όπως και άλλα του είδους του- βγάζουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν λένε πόσο καλά «δουλεύουν» τα αντισώματα για να αποτρέψουν μια νέα λοίμωξη Covid-19, σύμφωνα με την ιολόγο δρ Άντζελα Ρασμούσεν του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης (omned.gr). Όσο για τα πρώτα που αναφέρονται στη λίστα -RNA και PCR- του Ινστιτούτου Παστέρ, νομίζω ότι έχουμε ήδη καλύψει το θέμα…Για απολύτως κακή μας τύχη, όπως ανέφερε προηγουμένως ο σερ Τζούλιαν Ρόουζ.Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ελληνικού τμήματος του Ινστιτούτου Παστέρ θα σας πείσει…

ΣΥΝΕΠΩΣ…

Εφόσον δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ αξιόπιστο τεστ ανίχνευσης του COVID-19, ούτε σε (υποτιθέμενους) φορείς, ΟΥΤΕ σε (υποτιθέμενους) ασθενείς..πόσο μάλλον σε (επιβεβαιωμένους)νεκρούς, για ΤΙ ακριβώς μιλάμε????

(Η συνέχεια στο επόμενο άρθρο)….

ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ!!!

Print Friendly, PDF & Email