COVID-19: Η αποκάλυψη – Γ’ μέρος

COVID-19: Η αποκάλυψη – Γ’ μέρος
07/04/2020
αποκάλυψη
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Για το Α’ μέρος δειτε ΕΔΩ

Για το Β’ μέρος δείτε ΕΔΩ

“Οι ΗΠΑ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα την παραγωγή και χρήση κατά της ανθρωπότητας των Βιο-όπλων. Συνεπώς, εάν εκείνοι που εργάζονται για την πρόληψη των ασθενειών και εκτίθενται σ’ αυτή τη δημιουργία νέων ιών είναι ηρωικοί, εκείνοι που τους δημιουργούν και σκόπιμα εξαπλώνουν μία νόσο ή έναν ιό, είναι απάνθρωποι.” Gary D. Barnett

Δεδομένης της ιστορίας της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και του στρατιωτικο- βιομηχανικού τους συμπλέγματος που αφορά βιολογικούς πολέμους, και τη χρήση αυτών των όπλων έναντι μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων ανά τον πλανήτη, σε αγαστή συνεργασία με την ακόρεστη επιθυμία τους για ισχύ ώστε να επιτευχθούν συγκεκριμένοι οικονομικοί ανταγωνιστικοί στόχοι, δεν τους καθιστούν καθόλου αθώους τέτοιων πειραμάτων, αλλά αντίθετα, τους πιθανότερους προμηθευτές του ίδιου του θανάτου.

Ανθρωπογενείς ιοί που προορίζονταν είτε για πόλεμο είτε για την οικονομική καταστροφή, πείνα ή μαζικούς θανάτους, συγκροτούν τη λειτουργία του υπέρτατου κακού το οποίο απλώνεται με μέσο τον ίδιο τον κοινωνικό ιστό της ανθρωπότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για μία θήρευση που πάντα υποτιμάται εσκεμμένα από όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.

Ένας πρόεδρος, για παράδειγμα, θα μπορούσε να δώσει την εντολή να εξαφανίσουν εκατομμύρια λαών λόγω της αδυναμίας του να ελέγξει ένα συγκεκριμένο “πρόβλημα”, που προκαλείται και διαιωνίζεται – και στη συνέχεια είναι πολύ εύκολο να κατηγορηθούν γι’ αυτό τα ίδια τα θύματα.

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι οι μοντέρνες και τόσο άψογα εκτελεστέες τεχνολογικές μας εχθροπραξίες μπορούν να αποδειχθούν πιο σκληρές, βασανιστικές, πιο οδυνηρές και ακόμα πιο επώδυνες και επιζήμιες για τα αθώα θύματα και ιδιαίτερα για παιδιά, από τις παρελθούσες θηριωδίες που διαπράχθηκαν στον πόλεμο?

Διατηρούμε μνήμες από εκατομμύρια που στάλθηκαν μέσα σε τάφρους, πόλεις που σβήστηκαν από ατομικές βόμβες, ολόκληρες χώρες που καταστράφηκαν, εκατομμύρια που σκοπίμως αφέθηκαν να λιμοκτονήσουν, κι όλα αυτά προκειμένου να κατευναστεί κάποιος τύραννος ή να εκλεγεί κάποιος «ηγέτης». Κάποτε πιστεύαμε ότι ο πυρηνικός πόλεμος θα σημάνει και το τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες πολεμικές συγκρούσεις και την τεχνολογία, τώρα νομίζουμε ότι μια ανεξέλεγκτη εξάπλωση από θανατηφόρους ιούς μπορεί να καταναλώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, καθώς το ένα μετά το άλλο τα δηλητήρια απελευθερώνονται ως δραματικές πράξεις ενός κρυφού πολέμου.

Δεν μπορεί να υπάρξει τέλος σ’ αυτή την τρέλα, αλλά ούτε και αντίστοιχα αντίποινα – γιατί το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να εξαπλωθούν διάφορα είδη νόσων σε όλο τον κόσμο. Και όλα δημιουργούνται από εμάς, τους ανθρώπους.

Αν και απτά αποδεικτικά στοιχεία για το πού κατασκευάστηκε ο νέος Coronavirus, δεν είναι διαθέσιμα, θα μπορούσε να είναι ένας ιός σε μια σειρά άλλων ιών που θα μπορούσαν να έχουν παραχθεί από τον άνθρωπο σε εργαστήρια, και πλέον δεν επηρεάζει αποκλειστικά την Κίνα. Αυτό έχει ανοίξει φαινομενικά τις πύλες για ένα σπεκουλάρισμα ως προς την ακριβή προέλευσή του.

Αυτός ο ιός έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με το SARS και MERS, και έχει γενετικό υλικό που δεν έχει ποτέ εντοπιστεί, και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε ζωώδη ή ανθρώπινο γνωστό ιό. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα θανατηφόρος, ωστόσο χρησιμοποιείται σαν κάτι περισσότερο από αυτό, γεγονός που θα πρέπει να μας προβληματίζει όλους, γιατί αν αυτό – το οτιδήποτε- είναι ανθρωπογενές, κατασκευάστηκε ως όπλο πολέμου.

Έτσι, ποιός είναι υπεύθυνος για την αποδέσμευσή του στην Κίνα; Θα ήταν πιθανό ότι ο ιός να δημιουργήθηκε εκεί και «κατά λάθος» να κυκλοφόρησε μέσα στον πληθυσμό, αλλά αυτό δεν ακούγεται αξιόπιστο, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Είναι δυνατό για οποιονδήποτε να πιστεύει ότι η κινεζική κυβέρνηση δημιούργησε ένα κινεζικό ιό και τον άφησε στη χώρα της;

Είναι ευρέως γνωστό ότι, στο παρελθόν, Αμερικανικά πανεπιστήμια και μη κυβερνητικές οργανώσεις πήγαν στην Κίνα ειδικά για να πραγματοποιήσουν βιολογικά πειράματα, και αυτό ήταν τόσο γνωστό σε ορισμένους Κινέζους αξιωματούχους, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν βίαια από τις κυβερνητικές τους θέσεις.

Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ένας από τους σημαντικούς παράγοντες σε αυτό το σκάνδαλο, έκλεψε τα δείγματα DNA εκατοντάδων χιλιάδων Κινέζων πολιτών, αποχώρησαν από την Κίνα με αυτά τα δείγματα, και συνέχισαν την παράνομη βιο-έρευνά τους στις ΗΠΑ. Θεωρήθηκε ότι ο στρατός των ΗΠΑ, ο οποίος αρνείται αυτά τα στοιχεία, είχε “αναθέσει” την βιολογική του έρευνα στην Κίνα εκείνη την εποχή. Αυτό είναι περισσότερο από ύποπτο…

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με την Global Research , είχε ένα τεράστιο βιολογικό πρόγραμμα πολέμου τουλάχιστον από τις αρχές του 1940, αλλά έχει χρησιμοποιήσει τοξικά παράγωγα κατά της χώρας αυτής και άλλων, από την δεκαετία του …1860! Αυτό δεν είναι μυστικό, ανεξάρτητα από τη διάδοση της προπαγάνδας της κυβέρνησης και των εταίρων της, στην ποινική έρευνα και στην παραγωγή βιο-όπλων.

Οι ΗΠΑ είναι στην κορυφή!!

Ο Stephen Lendman ζει στο Σικάγο. Στις 28.7.2008 δημοσιεύει το άρθρο The Bush Administration’s Secret Biowarfare Agenda στις ΗΠΑ. Εκεί περιγράφει ότι όταν αφερόμαστε στις ΗΠΑ και στη σχέση τους με τους διεθνείς νόμους, συνθήκες και κανόνες, θα δούμε ότι η κυβέρνηση Μπους λειτούργησε ως ένας ενδεδειγμένος σήριαλ κίλερ.

Έτσι από το 2001, απέρριψαν τις προσπάθειες για τον πυρηνικό αφοπλισμό για να προωθήσουν το πρόγραμμα όπλων τους και να διατηρήσουν τα τρέχοντα αποθέματα, αποποιήθηκαν τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων του 1970 (NPT), και υποστήριξαν το δικαίωμα στην ανάπτυξη και τη δοκιμή νέων όπλων!!

Εγκατέλειψαν τη Συνθήκη του 1972 (ΑΒΜ) των αντι-βαλλιστικών πυραύλων, διότι απαγορεύει ρητά την ανάπτυξη, τη δοκιμή και την ανάπτυξη της πυραυλικής άμυνας, όπως του Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) αλλά και άλλων προγραμμάτων, αρνήθηκαν να υιοθετήσουν μια προτεινόμενη Συνθήκης αποκοπής (FMCT) σχάσιμων υλικών που θα απαγόρευε την περαιτέρω παραγωγή και χρήση του οπλικού ουρανίου και πλουτωνίου και που είχε στόχο την πρόληψη νέων πυρηνικών όπλων που θα προστίθενταν στα ήδη επικίνδυνα πολύ υψηλά αποθέματα, αύξησε τα κονδύλια για τη στρατιωτική “σχέση” των ΗΠΑ με τον υπόλοιπο κόσμο σε συνδυασμό με πολλά δισεκατομμύρια για μυστικά προγράμματα καθώς και για υπηρεσίες όπως η CIA, τάχθηκε υπέρ της προτίμησης των «προληπτικών» πολέμων σε παγκόσμιο επίπεδο με βάση το δόγμα της «προληπτικής αυτοάμυνας», και κατάγγειλε τη Σύμβαση του 1972 (BWC) για να αναπτύξει παράνομα νέα όπλα για βιολογικό πόλεμο.

Το Νοέμβριο του 1969 και το Φεβρουάριο 1970, ο Ρίτσαρντ Νίξον είχε εκδώσει την Απόφαση Εθνικής Ασφάλειας [μνημόνια (NSDM) 35 και 44] με την οποία είχε παραιτηθεί από τη χρήση των θανατηφόρων και άλλων τύπων βιολογικού πολέμου και διέταξε τα υπάρχοντα οπλικά βιολογικά αποθέματα να καταστραφούν, εκτός από κάποια μικρά ποσά για την έρευνα – γεγονός που αποτέλεσε, όμως, ένα τεράστιο, εκμεταλλεύσιμο κενό που οι κυβερνήσεις Reagan και Clinton χρησιμοποίησαν.Ο Μπους είχε προχωρήσει περισσότερο.

«Η ανοικοδόμηση της άμυνας της Αμερικής» είναι κεντρικής σημασίας έγγραφο της πολιτικής του για την αδιαμφισβήτητη ηγεμονία των ΗΠΑ, και μεταξύ άλλων διατάξεων υποστηρίζει παράνομα προηγμένες μορφές βιολογικού πολέμου που μπορούν να στοχεύσουν συγκεκριμένους γονότυπους – τη γενετική σύσταση επιμέρους οργανισμών, με το πρόσχημα ότι είναι απολύτως «αμυντική» και ότι είχε στόχο να περιορίσει τη χρήση των βιολογικών όπλων από…“κράτη-παρίες”.

Με την “Anti-Terrorism Act” του 1989 ενέκρινε την απαγόρευση για «την ανάπτυξη, παραγωγή και αποθήκευση βακτηριολογικών (βιολογικών) και τοξικών όπλων … ». Έτσι το 1990, ο GHW Μπους υπογράφει την πράξη που καθιστά παράνομη για τις ΗΠΑ την ανάπτυξη, τη διάθεση και τη χρήση βιολογικών όπλων. Ο Μπους υπογράφει επίσης το Εκτελεστικό Διάταγμα 12735 δηλώνοντας: η εξάπλωση των χημικών και βιολογικών όπλων αποτελεί «ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών»(ΒWC). Και στις 22 Μαΐου 1990, ο GHW Μπους υπέγραψε στο νόμο για την ολοκλήρωση της εφαρμογής της Σύμβασης του 1972 που είχε εγκαινιάσει ο Νίξον. Η σύμβαση ήταν το αποτέλεσμα της παρατεταμένης προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας για τη δημιουργία ενός νέου οργάνου που θα συμπληρώσει το Πρωτόκολλο της Γενεύης του 1925. Το Πρωτόκολλο της Γενεύης απαγόρευε τη χρήση, αλλά όχι την κατοχή ή την ανάπτυξη των χημικών και βιολογικών όπλων.

Ένα σχέδιο της BWC, που υποβλήθηκε από την Bρεταννική κυβέρνηση άνοιξε για υπογραφή στις 10 Απριλίου του 1972 και τέθηκε σε ισχύ στις 26 Μαρτίου 1975, όταν είκοσι δύο κυβερνήσεις είχαν καταθέσει τα έγγραφα επικύρωσης. Ήταν δεσμευτική για τα 183 κράτη που ήταν τα συμβαλλόμενα μέρη έως τον Αύγουστο του 2019, για την απαγόρευση της ανάπτυξης, παραγωγής, και αποθήκευσης των βιολογικών και τοξικών όπλων.

Ωστόσο, η απουσία οποιουδήποτε επίσημου συστήματος ελέγχου έχει περιορίσει την αποτελεσματικότητα της Σύμβασης.

Έτσι από το 1999, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε επεκτείνει το χημικό της οπλοστάσιο κατά των Φιλιππίνων, του Πουέρτο Ρίκο, του Βιετνάμ, της Κίνας, της Βόρειας Κορέας, του Λάος, της Καμπότζης, της Κούβας, της Αϊτής – με τους ανθρώπους/ βάρκες, αλλά και του Καναδά.

Φυσικά, οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωα πολλές φορές, καθώς εκτίθενται σε τοξικούς παράγοντες και θανατηφόρα χημικά από την κυβέρνηση. Από το 1999 έχουν υπάρξει συνεχείς επιθέσεις πολλών διαφορετικών ιών στον αμερικανικό πληθυσμό, οι περισσότεροι των οποίων τεκμαίρεται ότι είναι ανθρωπογενείς, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας Coronavirus της Κίνας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το 1949, ο στρατός των ΗΠΑ είχε απελευθερώσει βιολογικούς παράγοντες σε πόλεις των ΗΠΑ για να μάθουν τα αποτελέσματα μιας πραγματικής μικροβιακής επίθεσης. Τέτοιες δοκιμές λάμβαναν χώρα κρυφά από το 1960 στο Σαν Φρανσίσκο, στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το DC, την Πόλη του Παναμά και της Key West, στη Florida, στη Μινεσότα, σε άλλες θέσεις της Midwest, και στην Πενσυλβάνια.

Μετά το (επίσημο) το 1950, ξέσπασμα του Πολέμου της Κορέας, η Βόρεια Κορέα και η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για διεξαγωγή γεννητικού πολέμου. Ένα από τα βακτήρια του Στρατού κυκλοφορεί στην πόλη και κάτοικοι αρρωσταίνουν με πνευμονία…( τυχαίο?)

Το 1989, 149 χώρες στη Διάσκεψη του Παρισιού καταδικάζουν αυτά τα όπλα. Μετά την υπογραφή της συνθήκης, αποκαλύπτονται τα σχέδια των ΗΠΑ για την παραγωγή του δηλητηρίου του φυσικού αερίου, και στα Ηνωμένα Έθνη, ο GHW Μπους επιβεβαιώνει τη δέσμευση των ΗΠΑ για την εξάλειψη των χημικών όπλων σε 10 χρόνια…

Μετά τον πόλεμο του Κόλπου, εκθέσεις συντάσσονται σχετικά με τα προβλήματα υγείας των δυνάμεων των ΗΠΑ – που αργότερα ονομάστηκε Σύνδρομο του πολέμου του Κόλπου. Η πιθανή αιτία – ευρεία χρήση του απεμπλουτισμένου ουρανίου, άλλες τοξικές ουσίες και η παράνομη χρήση (σε σχεδόν 700.000 δυνάμεις ) των πειραματικών εμβολίων, κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα. Πάνω από 12.000 πέθαναν και πάνω από 30% είναι έκτοτε άρρωστοι από παράγοντες μη σχετιζόμενους με πολεμικές δράσεις, με πλήθος αιτήσεων να κατατίθενται για την ιατρική περίθαλψη, την αποζημίωση, και τις συνταξιοδοτικές παροχές των βετεράνων.

Ωστόσο ένα παραθυράκι στο BWC επιτρέπει τους κατάλληλους τύπους και ποσότητες βιολογικών παραγόντων που θα χρησιμοποιηθούν για «προφυλακτικό, προστατευτικό στόχο ή ειρηνικούς σκοπούς» – ερμηνεύεται σε αμυντικός και επιτρέπει, επίσης, «την έρευνα,» (όχι ανάπτυξη?) βιολογικών παραγόντων, από την CIA. Επιπλέον, το BWC δεν περιλαμβάνει τίποτα σχετικά με τη γενετική μηχανική, διότι δεν υπήρχε εκείνη την εποχή.

Αλλά δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ…

– Η Βρετανία χρησιμοποιεί δηλητηριώδη αέρια κατά των Ιρακινών στη δεκαετία του 1920. Ο Γραμματέας του κράτους για τον πόλεμο το 1919, Ουίνστον Τσόρτσιλ τάσσεται υπέρ και σε ένα μυστικό υπόμνημα αναφέρει: «Είμαι σθεναρά υπέρ της χρήσης δηλητηριασμένων αερίων κατά απολίτιστων φυλών!!!».

-Το 1931, ο Δρ Κορνήλιος Rhoads μολύνει ανθρώπους με καρκινικά κύτταρα – υπό την αιγίδα του “Ερευνητικού” Rockefeller Institute for Medical Recearch. O Rhoads διεξάγει αργότερα πειράματα έκθεσης σε ακτινοβολία σε Αμερικανούς στρατιώτες, ασθενείς σε πολιτικό νοσοκομείο.

– Το 1932, η Tuskegee μελέτη ήταν μια κλινική μελέτη που διεξήχθη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, σε 200 αφροαμερικάνους άνδρες που στερήθηκαν τη θεραπεία, και χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα για να ακολουθήσουν τα συμπτώματα της νόσου τους, αφημένοι στη συνέχεια να πεθάνουν.

– Το 1935, εξαιτίας της Πελλάγρας πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι για πάνω από δύο δεκαετίες στις ΗΠΑ, με τον διευθυντή της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας που δρα τελικά για να ανακόψει την ασθένεια, ενώ παραδέχεται ότι γνώριζε ότι η ασθένεια προκαλείται από ανεπάρκεια της νιοσίνης, αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί το θέμα αφορούσε τις φτωχές οικογένειες των αφροαμερικανών…

– Το 1935 – 1936, η Ιταλία χρησιμοποιεί φυσικό αέριο μουστάρδας στην κατάκτηση της Αιθιοπίας.

– Το 1936 στην εισβολή της Ιαπωνίας στην Κίνα χρησιμοποιούνται χημικά όπλα. Την ίδια χρονιά, ένας Γερμανός χημικός σε εργαστήριο παράγει τον πρώτο παράγοντα τοξίνης νεύρων, το Tabun.

– Το 1940, 400 κρατούμενοι προσβάλλονται από ελονοσία για να μελετηθούν οι επιπτώσεις των νέων και πειραματικών φαρμάκων.Οι Ναζί στη Δίκη της Νυρεμβέργης χρησιμοποιούν αυτό το περιστατικό για να υπεραμυνθούν του Ολοκαυτώματος!

– Οι ΗΠΑ είχαν ενεργό βιολογικό πρόγραμμα πολέμου τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1940.Το 1941-1943, εφαρμόζεται ένα μυστικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη επιθετικών και αμυντικών βιολογικών όπλων που χρησιμοποιούν αμφιλεγόμενες μεθόδους δοκιμής.Μεγαλύτερο μέρος της έρευνας και της ανάπτυξης είναι στο Fort Detrick, MD.

– Aπό το 1942 – 1945, oi HΠΑ αρχίζουν πειράματα αερίου μουστάρδας σε περίπου 4000 στρατιώτες.

-Το 1944, το Ναυτικό των ΗΠΑ χρησιμοποιεί ανθρώπους (κλειδωμένους σε θαλάμους) με αντιασφυξιογόνες μάσκες δοκιμής και τα είδη ένδυσης ενώ υφίστανται ισχυρά τοξικά και δηλητηριώδη αέρια.

– Κατά τη διάρκεια του WW II, η Γερμανία χρησιμοποιεί το θανατηφόρο αέριο Zyklon-B σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και η Ιαπωνική ( Μονάδα 731) πειράματα συμπεριφοράς biowarfare κατά πολιτών.

-Το 1945, η αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (AEC) υλοποιεί το «Πρόγραμμα F». Είναι η πιο εκτεταμένη μελέτη των επιπτώσεων στην υγεία του φθορίου στις ΗΠΑ – ένα βασικό χημικό συστατικό στην παραγωγή της ατομικής βόμβας. Είναι μία από τις πιο τοξικές χημικές ουσίες και προκαλεί αρνητικές επιδράσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα και βρίσκεται σε χαμηλή συγκέντρωση στο πόσιμο νερό και τρόφιμα. Χρησιμοποιείται ακόμη κυρίως στις οδοντόκρεμες.

– Το 1946, οι ασθενείς στο νοσοκομείο VA γίνουν πειραματόζωα για ιατρικά πειράματα?

– Το 1947- 1949, χρησιμοποιείται ευρέως το LSD για πειράματα και ο στρατός των ΗΠΑ απελευθερώνει πειραματικά βιολογικούς παράγοντες σε πόλεις των ΗΠΑ. Οι δοκιμές συνεχίζονται κρυφά μέχρι το 1960 στο Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, DC, Πόλη του Παναμά και της Key West, Florida, Μινεσότα κλπ.

– Μετά το (επίσημο) ξέσπασμα του Πολέμου της Κορέας το 1950, η Βόρεια Κορέα και η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για διεξαγωγή βιολογικού πολέμου. Βακτήρια του στρατού το ίδιο έτος στο Σαν Φρανσίσκο προκαλούν πνευμονίες εκτεταμένες.

– Το 1950, το DOD αρχίζει υπαίθριες εκρήξεις πυρηνικών όπλων σε περιοχές της ερήμου εξετάζοντας τα θανατηφόρα κρούσματα στις γύρω περιοχές.

– Το 1951, Αφρο-Αμερικανοί είναι εκτεθειμένοι σε δυνητικά θανατηφόρα διεγερτικά και σε μύκητες από τον στρατό στη Βιρτζίνια.

– Το 1953, ο στρατός των ΗΠΑ δημιουργεί σύννεφα ψευδαργύρου με αναλογία καδμίου θειούχου αερίου πάνω από Winnipeg, Canada, St. Louis, Minneapolis, Fort Wayne, την κοιλάδα Monocacy ποταμού στο Μέριλαντ, κλπ, για να δει π’οσο αποτελεσματικά μπορεί να διασπαστούν..

-Το 1953, τα κοινά πειράματα Στρατού-Ναυτικού-CIA που διεξήχθησαν στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο – εκθέτουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στα αερομεταφερόμενα μικρόβια Serratia marcescens και Bacillus glogigii.

– Το 1953, η CIA ξεκινά το Project MKULTRA – ένα ένα εντεκάχρονο ερευνητικό πρόγραμμα για την παραγωγή και τη δοκιμή φαρμάκων και βιολογικών παραγόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του νου και την τροποποίηση της συμπεριφοράς.

-Το 1955, η CIA απελευθερώνει τα βακτήρια από Τάμπα του στρατού, από το οπλοστάσιο βιολογικού πολέμου για να δοκιμάσει την ικανότητά του να μολύνει τους ανθρώπινους πληθυσμούς.

– Από το 1955 – 1958, ο στρατός Χημικών Σώματος συνεχίζει την έρευνα για το LSD (για πάνω από 1000 άτομα) στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη και Άπω Ανατολή.

– Το 1956, ο αμερικανικός στρατός απελευθερώνει κουνούπια μολυσμένα με τον κίτρινο πυρετό πάνω από Savannah, GA και Avon Park, FL., για να δοκιμάσουν τις επιπτώσεις στην υγεία των θυμάτων.

– Το 1956, στο Εγχειρίδιο 27-10 του Αμερικανικού Στρατού, ο νόμος της γης Πολέμου, αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο βιο-χημικός πόλεμος δεν απαγορεύεται.

– Το 1961, η διοίκηση Κένεντι αυξάνει τις δαπάνες χημικού πολέμου από $ 75 – εκατομμύρια σε 330 $ και εξουσιοδοτεί το Project 112 – ένα μυστικό πρόγραμμα (1962 – 1973) για να εξεταστούν τα αποτελέσματα των βιολογικών και χημικών όπλων σε χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ. Αναφέρεται ότι τα υποκείμενα εκτέθηκαν σε νευροτοξικά αέρια VX, Tabun, Sarin και Soman αλλά και σε άλλους τοξικούς παράγοντες.

– Το 1962, τα χημικά όπλα φορτώνονται στα αεροπλάνα για πιθανή χρήση κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης της Κούβας.

– Το 1966, το μετρό της Νέας Υόρκης χρησιμοποιείται για ένα πείραμα μικροβιακού πολέμου.

– Το 1968, το Πεντάγωνο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μερικά από τα χημικά όπλα του (συμπεριλαμβανομένου του αερίου νεύρων) εναντίον διαδηλωτών κατά του πολέμου του Βιετνάμ.

– Το 1969, νευρική τοξίνη σκοτώνει χιλιάδες πρόβατα στη Γιούτα.

– Το 1969, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ απαγορεύει τη χρήση χημικών στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και οι ΗΠΑ είναι η μία από τις τρεις αντίθετες ψήφους.

– Το 1969, ο Δρ Robert MacMahan ζητά $ 10 εκατομμύρια για να αναπτύξουν μια σύνθεση βιολογικού παράγοντα για τον οποίο δεν υπάρχει φυσική ανοσία.

– Από τη δεκαετία του 1960 μέχρι τουλάχιστον τη δεκαετία του 1980, οι ΗΠΑ επιτίθενται στην Κούβα με βιολογικούς παράγοντες.Το 1971, οι αμερικανικές δυνάμεις καταλήγουν σε άμεση χρήση του Agent Orange στη Νοτιοανατολική Ασία. Επίσης, το 1971 με την βοήθεια της CIA, παραστρατιωτικές ομάδες εισάγουν την αφρικανική πανώλη των χοίρων στην Κούβα και μολύνουν ενάμισυ εκατομμύρια χοίρους, και λίγους μήνες αργότερα, μια παρόμοια επίθεση κατά της Κούβας εξοντώνει πουλερικά.Το 1981, μια μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ εξαπολύει μια επιδημία πανώλης 2 – του Δάγκειου τύπου – η πρώτη στην Καραϊβική από το γύρισμα του αιώνα, που περιλαμβάνει αιμορραγικό σοκ σε μαζική κλίμακα. Πάνω από 300.000 περιπτώσεις αναφέρθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 158 θανάτων.

– Το 1970, οι δυνάμεις των ΗΠΑ Νοτιοανατολικής Ασίας χρησιμοποιούν το αέριο Σαρίν στο Λάος. Πολλοί πεθαίνουν, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών. Ο ναύαρχος Τόμας Moorer, πρώην Κοινή Αρχηγών πρόεδρος, επιβεβαιώνει αυτή την επιδρομή στο CNN το 1998. Υπό την πίεση του Πενταγώνου, το CNN αποσύρει την έκθεση του βραβευμένου δημοσιογράφου Peter Arnett και των συμπαραγωγών του Oliver και Jack Smith, διότι αρνούνται να αποκηρύξουν την έκθεσή τους.

– Το 1975, η Γερουσία επιβεβαιώνει μια έκθεση της CIA ότι οι «αμυντικοί» βιολογικοί παράγοντες των ΗΠΑ είναι αποθηκευμένες στο Fort Detrick, MD – όπου συμπεριαλβάνονται ο άνθρακας, ιοί εγκεφαλίτιδας, φυματίωσης, οστρακοειδείς τοξίνες, και δηλητήρια τροφίμων.

– Το 1997, η Κούβα κατηγορεί τις ΗΠΑ για ψεκασμό των καλλιεργειών της με βιολογικούς-χημικούς παράγοντες.

– Το 1980, το Κογκρέσο εγκρίνει την εγκατάσταση τοξικών αερίων νεύρων στο Pine Bluff, στο Αρκάνσας.

– Κατά τη διάρκεια του πολέμου Ιράν-Ιράκ της δεκαετίας του 1980, οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τοξικά βιολογικούς και χημικούς παράγοντες. Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν υπογράφει ένα μυστικό έγγραφο για να κάνει «ό, τι (είναι) απαραίτητο και …νόμιμο για την πρόληψη, από το να χάσει τον πόλεμο». Μια έρευνα του Κογκρέσου διαπιστώνει αργότερα ότι δεκάδες βιολογικοί παράγοντες απεστάλησαν, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων στελεχών του άνθρακα και των προδρόμων αερίων νεύρων (όπως το σαρίν), της γάγγραινας, και του ιού του Δυτικού Νείλου.

– Το 1984, οι ρουκέτες M55 περιέχουν εκρηκτικά υψηλής απόδοσης και αέριο VX.

– Το 1985 και το 1986, οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις δοκιμές σε υπαίθριους βιολογικούς παράγοντες και κατά πάσα πιθανότητα ποτέ δεν σταμάτησαν.

– Το 1987, το Κογκρέσο ψηφίζει για την επανέναρξη της παραγωγής χημικών όπλων.

– Το 1997, οι ΗΠΑ απαγορεύουν την παραγωγή, την αποθήκευση και τη χρήση των ουσιών αυτών (CWC).

Το μυστικό πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ

Τον Νοέμβριο του 2001, ο Michel Chossudovsky χρησιμοποιεί αυτόν τον τίτλο για ένα άρθρο του στο Global Research.ca.

Αναφέρει ότι οι επιθέσεις με άνθρακα το 2001 χρησιμοποιήθηκαν ως «δικαιολογία για την επέκταση της “εκστρατείας κατά της διεθνούς τρομοκρατίας”, στο Ιράκ … .Ας μην ξεχνάμε ότι η Washington είχε κατηγορήσει τότε το Ιράκ, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία και τη Λιβύη για παραβίαση της διεθνούς συνθήκης για την κατασκευή όπλων βιολογικού πολέμου!!!(sic!).

Στις 29 Οκτωβρίου, 2002, ο Guardian ανέφερε ότι επιστήμονες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού προειδοποίησαν ότι οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει (παράνομα) μια νέα γενιάς όπλων, που υπονόμευαν και ενδεχομένως παραβίαζαν τις διεθνείς συνθήκες για τα βιολογικά και χημικά όπλα – ειρωνικά, την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ κατηγόρησαν το Ιράκ γι’αυτές τις ίδιες παραβάσεις..

Από το Πανεπιστήμιο του Bradford ο καθηγητής Malcolm Dando ειδικός σε θέματα ασφάλειας και από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ο καθηγητής μικροβιολογίας Mark Wheelis, κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μπους ότι επιχειρούσε κρυφά τη διεξαγωγή προγραμμάτων που περιελάμβαναν: την ανάπτυξη ενός συμπλέγματος βομβών διασποράς βιολογικών όπλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων από εμπορικά διαθέσιμα υλικά για να αποδείξουν δήθεν ότι οι “τρομοκράτες ” μπορούν κι αυτοί να το κάνουν, τη γενετική μηχανική με πιο ισχυρά στελέχη άνθρακα, την έρευνα και την παραγωγή παραισθησιογόνων όπλων όπως το φυσικό αέριο BZ και την ανάπτυξη «μη θανατηφόρων» όπλων, παρόμοιων με το φυσικό αέριο της Ρωσίας που χρησιμοποιήθηκε σε ένα θέατρο το 2002 στη Μόσχα όπου σκοτώθηκαν περίπου 170 άνθρωποι και τραυματίστηκαν εκατοντάδες.

Τον Φεβρουάριο του 2008, η οργάνωση Sunshine ανέστειλε τη λειτουργία της εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης (sic!!), αλλά η ιστοσελίδα της εξακολουθούσε να είναι προσβάσιμη. Ήταν μια ΜΚΟ αφιερωμένη στην απαγόρευση των βιολογικών όπλων. Το 2001, κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπους ότι προωθούσε «ένα σχέδιο για να υπονομεύσει τους διεθνείς ελέγχους σχετικά με τα βιολογικά όπλα».

Στις 8 Μαΐου του 2002, εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου όπου περιέγραφε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ κατασκεύαζαν Επιθετικά βιολογικά όπλα γενικευμένης χρήσης– γενετικά τροποποιημένα μικρόβια που θα περιέχονταν στα καύσιμα, τα πλαστικά και την άσφαλτο, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, ήδη από το 1997 στο Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο (Washington, DC) και στη Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, (Σαν Αντόνιο, Τέξας), αλλά και στο εργαστήριο Armstrong. Ήταν η εποχή που οι ΗΠΑ είχαν απορρίψει τη «νομικά δεσμευτική» επιθεώρηση για «ύποπτες» εγκαταστάσεις παραγωγής όπλων από τον ΟΗΕ, που μιλούσε «ρητά για αδίκημα».

Στις 21 Μαΐου 2004, κατηγορείται η κυβέρνηση Μπους ότι «η προτεινόμενη έρευνα για ένα νέο κέντρο Εσωτερικής Ασφάλειας (Fort Detrick) μπορεί να παραβιάσει το διεθνές δίκαιο για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων και να ενθαρρύνει άλλες χώρες να τις ακολουθήσουν, όπου η λεγόμενη biodefense αμφισβητείται ευθέως καθώς και η «αμυντική» έρευνα απαγορευμένων όπλων.

Στις 31 Ιουλίου, 2007, ο Guardian ανέφερε ότι οι ΗΠΑ χτίζουν ένα “Treaty-Breaching Germ War Defence Centre” κοντά στην Ουάσιγκτον DC, το NBACC.

Προγραμματιζόταν να ολοκληρωθεί το 2008 και θα ήταν ένα «τεράστιο εργαστήριο βιολογικού πολέμου για την προστασία των ΗΠΑ εναντίον μιας επίθεσης με βιολογικά όπλα, αλλά οι επικριτές του κατηγορούν την κυβέρνηση ότι οι μυστικές εργασίες του εργαστηρίου όχι μόνο θα παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, αλλά θα πυροδοτήσουν εργασίες για παρόμοιες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Θα στεγάσει «πολύ καλά φυλασσόμενους και ερμητικά σφραγισμένους θαλάμους … για να παράξει και να αποθηκεύσει τα περισσότερα θανατηφόρα βακτήρια και ιούς του κόσμου» – που είχαν απαγορευτεί από το 1989, με το νόμο των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η εγκατάσταση του Fort Detrick με το 160.000 τετραγωνικών ποδιών εργαστήριο, συνέπεσε μάλιστα με τις επιθέσεις με άνθρακα το 2001 που σκότωσε πέντε άτομα, και μαζί με την 9/11, εξαπέλυσε όλα όσα ακολούθησαν, παγκόσμια.

Το DHS αποκαλεί το Fort Detrick την ως την κύρια βάση βιολογικού πολέμου -” The National Interagency Biodefense Campus”. Εκτός από το NBACC, με την ανάπτυξη βιολογικού πολέμου στις ΗΠΑ ασχολούνται επίσης 1. το Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (ΝΙΗ), το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), το Department of Agriculture’s Agricultural Research Service and Foreign Disease-Weed Science Research Unit (FDWSRU), και το Department of Defense’s US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, που είναι και τμήμα του Στρατού των ΗΠΑ (USAMRIID).

Το σχέδιο Fort Detrick προέρχεται από μια προεδρική οδηγία για την Εσωτερική Ασφάλεια του Μπους (HSPD-10), η οποία γράφτηκε στις 28 Απριλίου 2004. Δηλώνει: ” Μεταξύ των πολλών πρωτοβουλιών μας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε αναλυτικότερες αναλύσεις, νέες επιστημονικές τάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους αντιπάλους μας για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων και για να βοηθήσουν τους συλλέκτες πληροφοριών μπροστά στο πρόβλημα ‘. Ο Francis Boyle στο έργο του με τίτλο «Βιολογικός πόλεμος και τρομοκρατία», το ονομάζει “…ένα όπλο που καπνίζει”, με στόχο το BWC.

Σύμφωνα με τον Edward Hammond, πρώην διευθυντή του Προγράμματος Sunshine: Η καλλιέργει θανατηφόρων ιών όπως της «ισπανικής γρίπης» του 1918 – μικρόβιο που σκότωσε κατ ‘εκτίμηση 40 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο (ή άλλα επικίνδυνα παθογόνα) – αυξάνει «τη δυνατότητα για ανθρωπογενή καταστροφή, είτε ακούσιας ή εκούσιας … .για ολόκληρο τον κόσμο.» Εάν ένα μόνο ιικό σωματίδιο ή κύτταρο διαφύγει ή εξαπολυθεί, ένα τεράστιο ξέσπασμα μπορεί να προκύψει με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες.

” Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι εκεί έξω σχεδιάζουν, προγραμματίζουν, δολοπλοκούν και συνωμοτούν πώς να χρησιμοποιηθεί ο βιολογικός πόλεμος και αργά ή γρήγορα θα τον εξαπολύσουν με τη χρήση ζωντανών οργανισμών για στρατιωτικούς σκοπούς. Μπορούν να είναι ιογενείς, βακτηριακές, μυκητισαικές, ή άλλες μορφές μόλυνσης που μπορούν να εξαπλωθούν σε μια τεράστια έκταση και μέσα από τον αέρα, το νερό, έντομο, ζώο ή ανθρώπους“, σύμφωνα με τον Jeremy Rifkin, συγγραφέα του «The Biotech Century.» Ο Rifkin ισχυρίζεται, επίσης, ότι είναι «αδύνατο να γίνει διάκριση μεταξύ αμυντικών και επιθετικων ερυνών στον συγκεκριμένο τομέα” εφόσον όλες οι άλλες χώρες είναι εκ προοιμίου ύποπτες..

Η κυβέρνηση Μπους προχώρησε ούτως ή άλλως. Από 9/11, διέθεσε περίπου 50 δις $ για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων μέσα από 11 ομοσπονδιακά υπουργεία και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των DOD και το DHS. Για το 2009, θέλει ένα επιπλέον 8,1 δισεκατομμύρια $ ή $ 2,5 δισεκατομμύρια επιπλέον. Επικαλείται το πρόγραμμα για την πρόληψη και την άμυνα, και χρησιμοποιεί το πρότζεκτ BioShield ως παράδειγμα.

Αυτό έγινε νόμος τον Ιούλιο του 2004 ως ένα δεκαετές πρόγραμμα για να αναπτύξει αντίμετρα σε βιολογικούς, χημικούς, ραδιολογικούς και πυρηνικούς παράγοντες (ΧΒΡΠ). Ήταν, στην πραγματικότητα, ένα δώρο σε εταιρείες όπως η Gilead Sciences, η εταιρεία του Ντόναλντ Ράμσφελντ της οποίας ήταν πρόεδρος από το 1997 ως το 2001 (και παραμένει ο βασικός μέτοχος) έως ότου έφυγε για να γίνει υπουργός Άμυνας του Τζορτζ Μπους.

Απαιτήθηκε επίσης, στα πλαίσια της Biodefense and Pandemic Vaccine and Drug Development Act του 2005, να εμβολιαστεί κάθε Αμερικανός – νόμος που πέρασε από τη Γερουσία αλλά όχι από τη Βουλή – και θα πρέπει, ανέφερε, στο πλαίσιο μιας δημόσιας έκτακτης ανάγκης, να επιτρέπεται η χρήση πειραματικών ή μη εγκεκριμένων φαρμάκων, κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ιατρικά πειράματα, απαλλάσσοντας, επιπλέον, τις εταιρείς από οποιαδήποτε νομική ευθύνη.

Τα απόρρητα Ιδιωτικά εργαστήρια βιολογικών όπλων

Σύμφωνα με το πρότζεκτ Sunshine «τα αποτελέσματα των αμερικανικών πανεπιστημίων και των εταιρειών βιοτεχνολογίας (από το 2001) έχουν επωφεληθεί αδρά από τα δισεκατομμύρια των δολαρίων σε “μετρητά” για την “biodefense”. Σε όλη τη χώρα, τα εργαστήρια «biodefense» ξεφυτρώνανε σαν τα ζιζάνια. Η αδυσώπητη στρόφιγγα των ομοσπονδιακών χρημάτων χρησιμοποιεί χιλιάδες επιστήμονες και τεχνικούς βιολογικών όπλων στην έρευνα για μερικά από τα πλέον θανατηφόρα παθογόνα. Αλλά το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό: Η- ομοσπονδιακή εποπτεία είναι τόσο χαλαρή ότι οι κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας NIH δεν εφαρμόζονται και το CDC προσδιορίζει ελάχιστα προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, και ως εκ τούτου, «τα ατυχήματα ξεφυτρώνουν παντού» μέσα σε μία «διάχυτη συγκάλυψη».

Δεν είναι μόνο το Fort Detrick αλλά και αλλού..

Το πρότζεκτ Sunshine πιστεύει ότι περίπου 400 ιδιωτικά εργαστήρια βιολογικών όπλων λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα, χωρίς δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων τους, γεγονός που αποτελεί έναν τεράστιο λόγο ανησυχίας- μια προοπτική θα πρέπει να φοβίζει τον καθένα. Και σίγουρα τον ρεπόρτερ Sherwood Ross, που λέει ότι αυτό είναι το πιο δαπανηρό, πιο μεγαλοπρεπές σχέδιο έρευνας που επιχειρήθηκε ποτέ υπό τον πρόεδρο Μπους και αψηφώντας τις ίδιες τις ΗΠΑ και τους διεθνείς νόμους,αποτέλεσμα της πιο απεχθούς πολιτικής.

Άλλες πρόσφατες εξελίξεις…

Στις 21 Φεβρουαρίου, 2008, η Sidney Morning Herald ανέφερε ότι η κυβέρνηση Μπους απέρριψε ισχυρισμούς της Ινδονήσιας υπουργού Υγείας, Siti Fadilah Supari, που μέσα από το βιβλίο με τίτλο: “It Is Time for the World to Change! God’s Hand Behind Bird Flu Virus”, έθεσε το ερώτημα κατά πόσο οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν δείγματα της γρίπης των πτηνών που συλλέγονται από τις αναπτυσσόμενες χώρες για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων…Δεν είναι νέα εμβόλια”, ισχυρίστηκε.

Υποστήριζε ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν δείγματα ιού στο Εθνικό Εργαστήριο του Los Alamos. Είναι ένα από τα δύο εργαστήρια πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ που θα λειτουργήσουν νέες εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας ικανές να ερευνήσουν και να αναπτύξουν επικίνδυνα παθογόνα, παραβιάζοντας το BWC και τον αμερικανικό νόμο για τα βιολογικά όπλα κατά της τρομοκρατίας του 1989. Το εθνικό εργαστήριο Lawrence Livermore της Καλιφόρνιας είναι το άλλο.

Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) καθορίζει τη βιοασφάλεια με ταξινομήσεις. Τα BLS-4 , κέντρα ειναι τα πιο επικίνδυνα ,εν μέρει, και μελετούν βιολογικούς παράγοντες όπου δεν υπάρχουν γνωστές θεραπείες . Στο Los Alamos και Lawrence Livermore λειτουργούν σήμερα BLS-2 εργαστήρια. Στα BLS-3 εργαστήρια μελετούνται μολυσματικοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ή θανατηφόρες ασθένειες σε περίπτωση εισπνοής. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν ο τύπος των δύο πρώτων εργαστηρίων, το Fort Detrick ή άλλα όπως το Oak Ridge Ridge National Laboratory, μελετούν κρυφά πιο επικίνδυνα παθογόνα, για οποιονδήποτε σκοπό – αδίκημα ή άμυνα.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι τα εργαστήρια μελετούν τους παθογόνους παράγοντες που θέτουν σοβαρές απειλές για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όπως ο άνθρακας, η αλλαντίαση, η βρουκέλλωση, η πανούκλα, η Rickettsia, η τουλαραιμία, η γρίπη των πτηνών, ο H5N1 (η πρόσφατη στέλεχος ανέφερε και κάλεσε το πιο επικίνδυνο), ο Πυρετός της κοιλάδας, ωστόσο όλα αυτά αποτελούν καλά κρυμμένα μυστικά.

Μέσα στο 2008 το DHS είχε προγραμματίσει να ολοκληρώσει την κατασκευή του νέου εργαστηρίου του Fort Detrick (NBACC), καθώς και ένα νέο πρόγραμμα με κόστος $500 εκατομμύρια δολλάρια. Και τα δύο θα ήταν επιπέδου BLS-3 και 4 .

Βιολογικός πόλεμος και τρομοκρατία

Από το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αμερική έχει αναπτύξει ενεργά όπλα της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών αυτών. Ακόμα και όταν μετά τον Νίξον έληξαν τα προγράμματα βιολογικού πολέμου του έθνους, ποτέ δεν σταμάτησαν. Η CIA παρέμεινε ενεργή μέσα από ένα παραθυράκι στο νόμο, που η κυβέρνηση Ρέιγκαν επανενεργοποίησε σε ό,τι η κυβέρνηση του Νίξον είχε επιβραδύνει. Ενήργησε σαν το σημερινό καθεστώς με πολλούς από τους ίδιους υπαλλήλους που ενστερνίζονται παρόμοιες απόψεις εξτρεμιστικές – ότι η Αμερική πρέπει να εκμεταλλευτεί την τεχνολογική υπεροχή της και να μην αφήσουμε τους νόμους, τους κανόνες, ή το γενικότερο καλό να τους αποτρέψει.

Υπάρχουν επίσης πολλά στοιχεία για την έρευνα και την ανάπτυξη των παραγόντων βιολογικού πολέμου ανά συγκεκριμένη φυλή, πράγμα εξαιρετικά ανησυχητικό.

Η μαύρη τρύπα της ενημέρωσης στα ΜΜΕ ισχύει απόλυτα,τόσο για τις 9/11 όσο και για την επίθεση με άνθρακα που σκότωσε πέντε άτομα, τραυματίστηκαν 17 άλλοι, και έκλεισε προσωρινά το Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και άλλες ομοσπονδιακές επιχειρήσεις. όπου ο επιστήμονας του στρατού ο Δρ Steven Hatfill άδικα ενοχοποιήθηκε αν και ο ίδιος μήνυσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Ιούνιο κέρδισε 2,8 $ εκατομμύρια και $ 150.000 για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του, διαρροή ψευδών στοιχείων,του κόστισε τη δουλειά και τη φήμη του, και απασχόλησε το όνομά του σε όλο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μέρες, χωρίς ποτέ το FBΙ να συλλάβει τους υπέυθυνους. Ήταν η αρχή των τρομακτικών γεγονότων που ακολούθησαν.

Για τον Boyle η κυβέρνηση Μπους έθεσε τον πήχη και απειλεί όλη την ανθρωπότητα. Πιστεύει ότι χρησιμοποιείται η 9/11 και ο άνθρακας για να οδηγήσει σε άτακτη φυγή τόσο το Κογκρέσο όσο και το κοινό που γίνονται θύματα επιθετικών πολέμων, για να λανσάρει ένα μενού με κατασταλτικούς νόμους.

Πιστεύει, επίσης, ότι το FBI δεν ξέρει ποιος είναι πίσω από τις επιθέσεις με άνθρακα: Πρόκειται για μια κυβέρνηση του κοινού ποινικού δικαίου που σχεδιάζει ένα αστυνομικό κράτος μέσα από τρομακτικούς πολέμους – και με στόχο να κερδίσουν ένα βιολογικό….

Μια πιθανή πυρηνική επίθεση επίσης θα ήταν στα χαρτιά.Ο Boyle κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά μας και τις πιθανές συνέπειές του. Τονίζει ότι δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ που αναπτύσσουν και παράγουν παράγοντες βιο-πολέμου και ιούς, αλλά πολλές αναπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο κάνουν το ίδιο. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς του πολέμου και της θανάτωσης, είναι μακράν ο παγκόσμιος ηγέτης στην απάνθρωπη επιθυμία της να είναι σε θέση να σκοτώσει ολόκληρους πληθυσμούς μέσω βιολογικών και χημικών μέσων. Επειδή αυτοί οι παράγοντες είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και ανεξέλεγκοι, και μπορεί να εξαπλωθούν άγρια, ο κίνδυνος όχι μόνο να απομονώσουν πληθυσμούς πληθυσμούς, αλλά έναν ολόκληρο κόσμο, είναι εμφανής.

“Σκεφτείτε ότι ένας θανατηφόρος ιός δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ και χρησιμοποιείται εναντίον άλλης χώρας ή βρέθηκε έξω και αυτό επαληθεύεται, και σε αντίποινα, ότι η χώρα αυτή ή άλλες αποφασίσουν να χτυπήσουν πίσω με άλλες τοξικές ουσίες κατά της Αμερικής. Για το σκοπό αυτό, και με την πάροδο του χρόνου, πόσα δισεκατομμύρια θα μπορούσαν να επηρεαστούν σε ένα τέτοιο σενάριο;

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι πιο τοξικοί, δηλητηριώδεις, και θανατηφόροι ιοί που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα δημιουργούνται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Στις ΗΠΑ είναι στο Fort Detrick, στο Μέριλαντ, στο Αρκάνσας, στη Νήσο Χορν, στο Μισισίπι, στο Dugway, στη Γιούτα, στην Ιντιάνα, και πολλά άλλα. Σκεφτείτε τις φασιστικές εταιρικές σχέσεις μεταξύ αυτής της κυβέρνησης και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Σκεφτείτε τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ τοποθετημένες σε όλο τον κόσμο. Τίποτα καλό δεν μπορεί να προέλθει από αυτό, δεδομένου ότι δεν είναι για την εύρεση θεραπειών για μία νόσο, ή για την ανακάλυψη εμβολίων, αλλά γίνεται μόνο για ένα λόγο, και αυτό είναι για τους σκοπούς του βιο-πολέμου για τη μαζική δολοφονία.

Αυτή η εξουσία πηγάζει από τους λίγους, αλλά τα πιθανά θύματα αυτής της τρέλας τους περιλαμβάνουν όλους πάνω στη γη. Πώς μπορεί μια τέτοια παραφροσύνη σε αυτό το επίπεδο να συνεχιστεί; Εάν οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορούσε να ενώσει ποτέ τις μάζες, τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν σε βιολογικά κέντρα πολέμου, και τη δημιουργία ιών με τη δυνατότητα να δημιουργηθούν ασθένεις σε όλο τον κόσμο και να κυριαρχήσει ο θάνατος, είναι αυτό.

Το πρώτο βήμα είναι να εκτεθούν οι κυβερνήσεις, και η πιο πιθανή αιτία είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΠΗΓΕΣ (Α’, Β’, Γ ‘ ΜΕΡΟΣ).

https://www.globalresearch.ca/covid-19-two-major-waves-of-global-infection-towards-global-contamination/5707588?fbclid=IwAR38nJfg3mb5GSDSFl49YOJWmRzK2sF2XW3ef6EWVIgoJADk1IwzuTUvncc

https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196

https://www.globalresearch.ca/covid-usa-targeting-italy-and-south-korea/5707042

https://www.prweb.com/releases/the_berman_law_group_files_class_action_complaint_against_the_chinese_government_for_their_alleged_failures_to_contain_the_coronavirus/prweb16981743.htm

https://www.clinicaltrialsarena.com/features/

https://www.globalresearch.ca/covid-usa-targeting-italy-and-south-korea/5707042

https://news.cgtn.com/news/2020-03-22/PM-Morrison-80-percent-Australia-cases-are-imported-mostly-from-U-S–P41uG3CfWU/index.html

https://icelandmonitor.mbl.is/news/news/2020/03/13/three_covid_19_cases_in_iceland_traced_to_denver/

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/coronavirus-tests-new-york-us-cases-kits-trump-cdc-results-a9365921.html

https://www.reuters.com/article/us-china-health-usa-idUSKBN2062HT

https://www.shine.cn/news/world/2003023225/

https://www.washingtonpost.com/health/2020/02/25/cdc-coronavirus-test/

https://www.shine.cn/news/world/2002283012/

https://www.chinadailyhk.com/article/123275

https://www.thedailybeast.com/coronavirus-testing-in-the-us-is-somehow-looking-worse-by-the-day

https://www.cdc.gov/flu/weekly/index.htm

https://www.huanqiu.com/

https://www.shine.cn/news/world/2003023225/

https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196

http://en.people.cn/n3/2020/0224/c90000-9661463.html

http://en.people.cn/n3/2020/0228/c90000-9663208.html

https://www.medicaldaily.com/cdc-shuts-down-militarys-deadly-diseases-lab-over-safety-concerns-440475

https://cbrn.dfns.net/2019/08/07/cdc-shuts-down-usamriid-lab/

https://www.scientificamerican.com/article/cdc-botched-handling-of-deadly-flu-virus/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK285575/

https://www.cdc.gov/media/releases/2014/p0711-lab-safety.html

https://www.usatoday.com/story/news/2016/06/02/newly-disclosed-cdc-lab-incidents-fuel-concerns-safety-transparency/84978860/

https://news.cgtn.com/news/2020-02-23/New-study-shows-Wuhan-seafood-market-not-the-source-of-COVID-19-OjhaHnwdnG/index.html https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930183-5 http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/27/c_138824145.htm http://en.people.cn/n3/2020/0223/c90000-9661026.html

https://m.weibo.cn/status/4477008216030027#&video

http://en.people.cn/n3/2020/0301/c90000-9663473.html

http://www.ansa.it/english/news/2020/02/27/coronavirus-italian-strain-isolated-at-sacco-hospital_986ff0c2-7bd6-49fe-bbef-b3a0c1ebd6f4.html

https://www.fredericknewspost.com/news/health/fort-detrick-lab-shut-down-after-failed-safety-inspection-all/article_767f3459-59c2-510f-9067-bb215db4396d.html

https://www.unz.com/wwebb/bats-gene-editing-and-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/

https://www.sohu.com/a/376454525_164026

 

Print Friendly, PDF & Email