Νέα καταγγελία από Ελληνοκύπριο κατά Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση

Στον αστυνομικό σταθμό Λάρνακας βρέθηκε σήμερα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ένας 23χρονος, ο οποίος κατήγγειλε χθες μέσω της τηλεόρασης του Star ότι σε ηλικία 15 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο Κύπρου», η καταγγελία του νεαρού αναμένεται να διαβιβαστεί στο Ειδικό Κλιμάκιο που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται μετά τη νέα ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, έπειτα από την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, μετά την προφυλάκισή του για δύο πράξεις βιασμού κατά ανηλίκων.

Η τρίτη μήνυση αφορά βιασμό ενήλικου το 2018 και η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια, που χειρίζεται τις άλλες δύο υποθέσεις και θα καλέσει σε απολογία τον καλλιτέχνη.

Η δικαστική λειτουργός αξιολογεί μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του κατηγορούμενου από έναν 24χρονο που προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας αλλά υποστήριξε ότι έπεσε και εκείνος θύμα του σκηνοθέτη, στο σπίτι του, σε ηλικία 17 ετών, το 2014.

Σημειώνεται πως το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε σήμερα το αίτημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη, να εξαιρεθεί η 19η ανακρίτρια από την υπόθεση, καθώς έκρινε ότι όλες οι ενέργειές της ήταν σύννομες.

πηγή: efsyn.gr

Print Friendly, PDF & Email