Βασιλείου: «Τη βίαζε το αφεντικό στα καμαρίνια, έφυγα, τι να κάνω; Δεν ήταν δικό μου θέμα»

«Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα»

Αδιανόητα ήταν όσα δήλωσε σήμερα ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος ομολόγησε ότι έχει υπάρξει μάρτυρας βιασμού αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί «δεν ήταν δικό του θέμα».

Πιο αναλυτικά μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι υπήρξε μάρτυρας βιασμού σε καμαρίνι νυχτερινού κέντρου, ωστόσο, όπως είπε δεν πήρε θέση, δεν αντέδρασε, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν ήταν δικό θέμα.

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε τα εξής: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Και συνέχισε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

πηγή: rosa.gr

Print Friendly, PDF & Email