Με λίγες κουβέντες…

γράφει στο peripteron.eu ο Βαγγέλης Πάλλας Δημοσιογράφος – Ερευνητής – Αναλυτής IFJ/SPJ

Με πέτρα του σκανδάλου την AstraZeneca και την αθέτηση των υποχρεώσεών της απέναντι στους «27», η αντιπαράθεση για τις ανεπίδοτες δόσεις εξακολουθεί, με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ηγέτες κρατών-μελών να κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα εξαγωγών.

Καθηγητής Ιωαννίδης: Αλλάξτε στρατηγική. Ο καθηγητής κρούει ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί για σοβαρή και οργανωμένη επιδημιολογική επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Σχέδιο για τα ΕΛ.ΤΑ.: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σχεδίου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους βρίσκονται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ελληνικής Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Οι σχετικές ανακοινώσεις είναι θέμα λίγων εβδομάδων και έρχονται μετά τη δραστική περικοπή του μισθολογικού κόστους, με την ολοκλήρωση της εθελουσίας εξόδου των 2.000 εργαζομένων.

Ειρήνη είναι οι θημωνιές των αχτίνων στους κάμπους του καλοκαιριού,

είναι τ’ αλφαβητάρι της καλοσύνης στα γόνατα της αυγής.

Όταν λες: αδελφέ μου – όταν λέμε: αύριο θα χτίσουμε,

όταν χτίζουμε και τραγουδάμε είναι η ειρήνη.

Διεθνής κατακραυγή για τις πιέσεις της Ρωσίας σε διαδηλωτές και δημοσιογράφους: Την απόλυτη καταδίκη από πλήθος – διεθνείς οργανισμούς προστασίας της ελευθερίας του Τύπου έχει προκαλέσει η εκφοβιστική συμπεριφορά της Ρωσίας σε διαδηλωτές και δημοσιογράφους. Μάλιστα σε κοινό ψήφισμα τους καταδικάζουν τη διαρκή καταστολή και εκφράζουν έντονη ανησυχία για την έλλειψη σεβασμού των θεμελιωδών ελευθεριών από τη ρωσική κυβέρνηση. Σε πολλές περιπτώσεις καταγράφηκαν περιστατικά βίας από ης αρχές αλλά και διεξαγωγή ερευνών σε βάρος ανεξάρτητων δημοσιογράφων οι οποίοι απλώς έκαναν τη δουλειά τους.

«Βασιζόμενοι στα μέχρι τώρα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια, ακόμη κι αν η προστασία που παρέχουν αυτά από τη νόσο CΟVID φτάνει το 95%, αυτή αφορά τα ορατά και πιο σοβαρά συμπτώματα της λοίμωξης από τον κορωνοϊό, ενώ δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ικανότητα των σημερινών εμβολίων να εξαλείφουν τον κίνδυνο μετάδοσης των κορονοϊών από τους εμβολιασμένους σε άλλα πρόσωπα ή να αποκλείουν τη μελλοντική επαναμόλυνση όσων εμβολιάζονται.

Νέα πολιτική κίνηση στην Κεντροαριστερά. Πρόκειται για τη «Δυναμική Κοινωνία», την οποία ίδρυσε ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Πρώτη εκδήλωση στις 12 Απριλίου, με συμμετοχή και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε τον τυχερό του παιχνιδιού. Τα αγαθά κόποις κτώνται ή σε ελεύθερη μετάφραση τα αγαθά αποκτώνται μέσω δημοσιότητας (όσο εκτίθεσαι τόσο σε αναγνωρίζουν ως τον κρίκο που λείπει από την αλυσίδα). Μην ξεχάσετε στο αυριανό τηλεοπτικό πρόγραμμα να παρακολουθήσετε την απονομή βράβευσης προσώπων (εσύ δεν αναγνωρίζεσαι ως πρόσωπο αλλά ως ένα ακόμη εργαλείο υποστήριξης της βράβευσης).

Print Friendly, PDF & Email