Τατιανιές: Φταίει ο Ιάσονας που πηγαίνει σφαίρα με τρομερή ταχύτητα

Ευθύνες στον νεκρό 23χρονο Ιάσονα ρίχνει εμμέσως η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια κατηγόρησε τον νεκρό Ιάσονα για υπερβολική ταχύτητα, αγνοώντας την παρανομία του αστυνομικού. που προκάλεσε το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Θα πείτε πρώτη φορά είναι που τα ΜΜΕ κάνουν το άσπρο – μαύρο; Όχι βέβαια. Ας Θυμηθούμε για παράδειγμα όταν η ίδια παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ έκανε γκάλοπ αν έπρεπε να λιντσάρουν τον Ζακ Κωστόπουλο!

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του infowar για το γκάλοπ που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν μερικά χρόνια:

Με μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής Μαζί Σου, με την Τατιάνα Στεφανίδου, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ καλεί τους τηλεθεατές της να ψηφίσουν εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που κλοτσούσε στο κεφάλι τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, λίγο πριν πεθάνει.

Το μήνυμα καλεί τους θεατές να δουν το σχετικό βίντεο και θέτει το εξής ερώτημα: “Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;”

Η εκπομπή, κατά παράβαση κάθε κανόνα δεοντολογίας, παρουσιάζει σαν δεδομένες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όπως ότι ο Κωστόπουλος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Το μήνυμα παρουσιάστηκε μια ημέρα πριν από την έναρξη της εκπομπής στον ΣΚΑΙ δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά για το αν πρόκειται για ένα τρόπο με τον οποίο ο σταθμός θέλησε να εκμεταλλευτεί τη μνήμη του θύματος για να συγκεντρώσει υψηλότερη θεαματικότητα

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο όμιλος Αλαφούζου είχε αποδώσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή σε διαφορές για το ποδόσφαιρο ενώ δημοσιογράφος του σταθμού καλούσε τον ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη να “μην δίνει δικαιώματα” στους επικριτές τους.

πηγή: e-prologos.gr

Print Friendly, PDF & Email