Ποιος Κασσελάκης; Πρώην πρωθυπουργός, 90χρονος, έχει πέντε αστυνομικούς, λέει…

…ο πάντα καταγγελτικός Δημήτρης Σούρας
Άλλη μια επιθετική φωνή κατά του Κασσελάκη. Η πιο ανατρεπτική! Είναι ο γιατρός Δημήτρης Σούρας, ο αναγορευμένος (από τον παρουσιαστή της) ως συνεργάτης, και όχι απλώς φιλοξενούμενος, πρωινής δισεβδομαδιαίας εκπομπής του Real. Ψυχίατρος μεν, κάθε θέματος αναλυτής δε. Μιλάει περί πάντων και πάντα σε υψηλό τόνο, οργισμένα, καταγγελτικά. Προτείνει λύσεις, ρίχνει κεραυνούς, στηλιτεύει και είναι φαίνεται, τόσο απαραίτητος στην εκπομπή τού Γιάννη Παπαγιάννη (περί αυτής πρόκειται) που του έχει ζητηθεί να μιλήσει ακόμα και όταν ήταν καθ’ οδόν με το αυτοκίνητό του για να κάνει ομιλία σε κάποια εκδήλωση εκτός Αθηνών.

Κάθε Σαββατοκύριακο αποτελεί απαραίτητο συστατικό της εκπομπής, με πολύ χρόνο στη διάθεσή του. Αυτήν την Κυριακή πήρε μικρόφωνο λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωσή της γιατί, όπως του είπε ο Γιάννης Παπαγιάννης, ζητώντας συγγνώμη για την καθυστέρηση, η επικαιρότητα με τις εξελίξεις στον Σύριζα προηγείτο. Και εκεί φούντωσε με την πρώτη ο γιατρός. Αφού διευκρίνησε ότι «δεν είμαι Σύριζα» (ευτυχώς, γιατί αμφιβάλλαμε) επιτέθηκε –πάντα με τη συνήθη οργή του– κατά Κασσσελάκη που από τη μια ζήτησε αστυνομική προστασία, από την άλλη ανακάλεσε κ.λπ.
Ναι, αλλά και άλλοι απασχολούν αστυνομικούς, επισήμανε ο Παπαγιάννης. Και ο γιατρός ανέβασε τόνους και έφτασε στην καταγγελία ότι στη γειτονιά του κατοικεί 90χρονος πρώην πρωθυπουργός που απασχολεί πέντε αστυνομικούς.

Πάντα γνώστης και ενημερωμένος ο γιατρός. Με πληροφορίες από πρώτο χέρι. Όπως οφείλει να είναι κάθε σωστός συνεργάτης εκπομπής.

Print Friendly, PDF & Email