Περιφέρεια Αττικής: Διαγραφή Σφακιανάκη μετά τον σάλο για τις απίστευτες δηλώσεις για τη γυναικοκτονία της Κυριακής (Video)

Μετά από δύο μέρες, διέγραψαν από την Περιφέρεια Αττικής, τον Μανώλη Σφακιανάκη, για τις απίστευτες διατυπώσεις μετά τη γυναικτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο Star, είχε πει ότι τη γυναικτονία την προκάλεσε η ίδια η κοπέλα γιατί έδειχνε στα Social Media πως περνάει καλά μετά το χωρισμό της.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη, ευτυχισμένη, δύο μήνες περνούσε καλά, το έβγαζε προς τα έξω, ο άλλος ήταν τρελός, σχιζοφρενής, stalker, έβλεπε ότι περνάει καλά… είναι ένα σημείο το οποίο δεν θίξαμε καν. Μου έστειλαν ένα μήνυμα “έχετε δει τα κοινωνικά της δίκτυα;” και απαντάω ότι εάν αυτά που λενε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους τους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν. Ο τρόπος του εγκλήματος, 100 άτομα να έιχε το αστυνομικό τμήμα, θα την εκτελούσε. Τέλος. Η αστυνομία για μένα, ναι μεν έπρεπε να έχει 5-10 άτομα μέσα, όμως όσα και να είχε, σύμφωνα με την εκτίμησή μου, θα ήταν αναπόφευκτο. Δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε».

Print Friendly, PDF & Email