Ημέρα της Ευρώπης: ανακαλύψτε την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 9 Μαίου 2021

 

Την Κυριακή 9 Μαΐου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το έργο της.

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας συμμετέχοντας σε συζητήσεις με τους αντιπρόεδρους του Κοινοβουλίου για θέματα επικοινωνίας, Καταρίνα Μπάρλει και Οτμάρ Κάρας, στο Facebook και στο LinkedIn. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης χάρη σε συνεντεύξεις με τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου, τους επικεφαλής των επιτροπών και τους ευρωβουλευτές.

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα για την Ημέρα της Ευρώπης για να μάθετε περισσότερα για το Κοινοβούλιο, την Επιτροπή και άλλα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Χρησιμοποιήστε τον διαδραστικό μας χάρτη για να ανακαλύψετε όλες τις δραστηριότητες που διοργανώνονται ανά την ΕΕ και τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τον εικονικό χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του κτηρίου Berlaymont της Επιτροπής και άλλων ευρωπαϊκών θεσμών. Η μοναδική αυτή εμπειρία σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ψηφιακά παιχνίδια, να δείτε βίντεο και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την ΕΕ και ζητήματα που αφορούν την πράσινη και ψηφιακή Ευρώπη.

Πάρτε μέρος σε διαδικτυακές εκδηλώσεις και συζητήσεις σχετικά με ευρωπαϊκά ζητήματα με ένα κλικ.

Ρίξτε μια ματιά στην πολύγλωσση πλατφόρμα της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης και μοιραστείτε τις ιδέες σας για τη διαμόρφωση της Ευρώπης του μέλλοντος.

πηγή: europarl.europa.eu

Print Friendly, PDF & Email