Η ισραηλινή Brown Hotels ανοίγει 7 νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα

“Πρωταθλητής” επενδύσεων στον ελληνικό τουρισμό αναδεικνύεται ο ισραηλινός όμιλος Brown Hotels, που ανοίγει τους αμέσως προσεχείς μήνες 7 νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα κι ένα resort κοντά στο Λουτράκι, ενώ βρίσκεται στη φάση κατασκευής άλλων 17 ξενοδοχειακών μονάδων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Μετά την έναρξη λειτουργίας του Brown Acropol,μέσα στο Μάιο θ’ ανοίξουν το Dave Red Athens στην περιοχή της Ομόνοιας και το νέο ξενοδοχείο Villa Brown Ermou στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσουν τα Lighthouse Athens, Brown Spices, Theodore House και House Sans Rival, τα οποία αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν από τον Ιούνιο-Ιούλιο.

Μέσα στο καλοκαίρι θ’ ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί Ισραηλινούς τουρίστες το πρώτο resort της αλυσίδας, το Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους.

Η ανάπτυξη της αλυσίδας θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ προς την Ελλάδα.

Το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει συνολικά 24 ξενοδοχεία και θέρετρα, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης. Μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου η Brown Hotels Collection θα αριθμεί περίπου 2.100 δωμάτια σε όλη την Ελλάδα, στα νησιά και στην Κύπρο.

πηγή: sofokleousin.gr

Print Friendly, PDF & Email