Αποκάλυψη πατέρα Καρολάϊν για τον πραγματικό λόγο που δολοφονήθηκε η κόρη του

Για εμπλοκή του καταδικασθέντα γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με μέσο μεταφοράς ελικόπτερο που οδηγούσε έκανε λόγο ο πατέρας της Καρολάϊν Κράουτς. Μάλιστα ,υποστήριξε ότι ο θύτης του έστειλε γράμμα που υποστήριζε ότι σκότωσε την κόρη του για να μην την σκοτώσουν οι έμποροι, αφότου έμαθε για τις παράνομες δραστηριότητες.

Ο κ. Κράουτς παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 και συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο γυναικοκτόνος του έστειλε γράμμα στο οποίο του εξηγούσε ότι δολοφόνησε την Καρολάϊνν για να μην την σκοτώσει η συμμορία ναρκωτικών στην οποία συμμετείχε, καθώς ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην 19χρονη τις παράνομες δραστηριότητές του.

«Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος, χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να μεταφέρει τα ναρκωτικά. Έτσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα», είπε αρχικά ο κ. Κράουτς.

Όπως περιέγραψε: «Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Οταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι «το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε από την συμμορία του είπαν «δε μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!«».

««Αν με αφήσει, θα είναι εντάξει» είπε. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά, αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει, άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε» του είπαν. Και εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». Ετσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», πρόσθεσε.

Ο κ. Κράουτς ανέφερε επίσης για το γράμμα ότι «είναι δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά, αλλά δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά τα είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε μαζί της, θα το επιβεβαιώσει».

Ερωτηθείς γιατί ο γυναικοκτόνος δεν τα αποκάλυψε αυτά στη δίκη, ο πατέρας της Καρολάιν απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

πηγή: kar.org.gr

Print Friendly, PDF & Email