Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Για την τηλεδιοίκηση δεν δώσανε 200.000 και δώσανε 700.000 για τη συγκάλυψη του αιώνα»

Την άρση της ασυλίας για όλους τους βουλευτές που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση ζήτησε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών.

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», ο κ. Ασλανίδης σχολίασε τα όσα είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως «μάλλον δεν τον πληροφορήσανε γι’ αυτό που συνέβη χθες ή μάλλον τον πληροφορήσανε και πήγε πάλι να πετάξει τις ευθύνες αλλού. Εγώ θέλω όχι πάλι να πάνε σε επιτροπές και να περάσει χρόνος. Εγώ απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Ζωής Ράπτη και του Τριαντόπουλου. Να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Να πάνε στον ανακριτή και να σταματήσουν αυτό το μπαλάκι “το πάμε στον Άρειο Πάγο, το πάμε στη Βουλή, το γυρνάμε γύρω γύρω και στο τέλος θα αποφασίσουμε ότι δεν θα κάνει κανένας”».

Αναφορικά με το ξεμπάζωμα, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την απομάκρυνση 300 κυβικών χώματος από το σημείο της τραγωδίας, είπε: «Να έρθει ο κ. Τριαντόπουλος να μας πει πού βρέθηκαν σε μια νύχτα 700 χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια. Να μας πει για το τιμολόγιο που κόπηκε. Για την τηλεδιοίκηση της Λάρισας δεν δώσανε 200 χιλιάρικα και δώσανε 700 χιλιάρικα σε μια νύχτα για να κάνουν τη συγκάλυψη του αιώνα. Η επικοινωνία στα Τέμπη ήταν το πρόβλημα που τη διακόψανε και σκοτώσανε τον κόσμο».

Ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη σχολίασε και στις δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα και του Γιώργου Αυτιά ότι «οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε» για τα Τέμπη, τονίζοντας ότι πρέπει να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους για ευρωβουλευτές. «Σώπα ρε Αυτιά, έτσι σας έχουν μάθει να λέτε; Αν δεν ήμασταν εμείς θα έβγαιναν όλα αυτά;», τόνισε.

Τέλος, ο κ. Ασλανίδης υπογράμμισε ότι οι συγγενείς των 57 θυμάτων δεν παλεύουν μόνο για τη δικαίωση των δικών τους παιδιών. «Δεν είναι μόνο στη μνήμη των παιδιών μας. Είναι πλέον και για να σωθούν τα επόμενα παιδιά της Ελλάδας», είπε.

Print Friendly, PDF & Email