Ομοφοβικό παραλήρημα Κούγια για Κασσελάκη: «Η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

Στον Στέφανο Κασσελάκη, που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με απαράδεκτες και ομοφοβικές δηλώσεις.

Ομοφοβικό παραλήρημα Κούγια για Κασσελάκη: «Η Στέφανος ή ο Στέφανος;»
Σε αισχρές και ομοφοβικές δηλώσεις προχώρησε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη προέβη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας για την υπόθεση της Πάτρας κλήθηκε να πει και την άποψή του σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ξεσπώντας στον «αέρα» αποκαλώντας τον «νούμερο» και λέγοντας ότι «δεν έχει ντροπή».

«Έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα»

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Να το πω έτσι χοντρά: Η κουλτούρα της Αριστεράς είναι συγκεκριμένη. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί όπου έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Εγώ έχω συγγενή μου, κάθισε 7 χρόνια εκεί. Αυτός με τα πούπουλα… Φαντάζεστε πώς νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί που είχαν συγγενείς που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε αυτό το ξερονήσι;», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο – γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής. Πήγε μπροστά σε ανθρώπους που έχουν περάσει τη ζωή τους στα ξερονήσια, σε ανθρώπους που δεν κυνηγούν τον πλούτο, κυνηγούν τις ιδέες, την ηθική. Αυτή είναι η κουλτούρα της Αριστεράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει αίσθηση ντροπής. Πήγε σε αυτούς τους ανθρώπους και τους είπε να τον κάνουν αρχηγό γιατί θα ρίξει τον Μητσοτάκη; Είναι επιχείρημα αυτό; Τι έχει κάνει για τον ελληνικό λαό; Ποια είναι η συμμετοχή του στην κοινωνική ζωή της Ελλάδας;», τόνισε ο δικηγόρος.

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, «η Στέφανος» ή «ο Στέφανος»; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος αυτού του ζευγαριού; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα» κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email