Νέες καταθέσεις «δένουν» τον αστυνομικό για βιασμούς και μαστροπεία

Νέες καταθέσεις «δένουν» τον αστυνομικό για βιασμούς και μαστροπεία

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος τους ζήτησε να μην περάσουν σε συγκεκριμένο δωμάτιο επικαλούμενος ότι εκεί είχε τακτοποιημένα τα εργαλεία του «και θα του τα αναστάτωναν». Ωστόσο, εκεί ήταν που βρήκαν οι αστυνομικοί τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχαν δώσει νωρίτερα στο θύμα.

Παράλληλα, υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον 40χρονο να περιμένει την κοπέλα όταν πήγαινε στα ραντεβού, ενώ όταν από το ίδιο ξενοδοχείο έβγαιναν άλλες γυναίκες τούς έλεγε «οικονομήσατε ε;».

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα θύματα του 40χρονου αστυνομικού. Την ερχόμενη Πέμπτη, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές μια πρώην σύντροφος του, με καταγωγή από τη Ρουμανία. Ήταν η ακριβώς προηγούμενη σχέση του και υπάρχουν υποψίες ότι κι εκείνη είχε πέσει θύμα του.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν επίσης, ότι πριν από 10 χρόνια μια γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο αστυνομικός την απειλούσε και την εκβίαζε, ωστόσο, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η κοπέλα από το Καμερούν περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου που βίωνε καθημερινά στα χέρια του αστυνομικού και ανέφερε ότι της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ενώ την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

Η γυναίκα, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εξομολογήθηκε τον εφιάλτη σε μια φίλη της, που την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ αρκετές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η κοπέλα αποκάλυψε μάλιστα ότι ο αστυνομικός της έταζε προστασία -με το αζημίωτο φυσικά- ενώ ήθελε να την αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με το «αφεντικό» του, που είναι επίσης αστυνομικός. «Να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε η 34χρονη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή αύριο Τετάρτη, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Πηγή: efsyn.gr

Print Friendly, PDF & Email