Νέα Υόρκη: Πυροβόλησαν υπάλληλο McDonald’s γιατί ήταν κρύες οι πατάτες

Άλλο ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα σε ταχυφαγείο. Ένας καυγάς για κρύες τηγανητές πατάτες οδήγησε στον πυροβολισμό ενός εργαζόμενου σε McDonald’s στο Μπρούκλιν – Ο 23χρονος μετά το τραγικό περιστατικό, δίνει μάχη για τη ζωή του σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, το 23χρονο θύμα είχε βάρδια στο κατάστημα fast food γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας όταν μια γυναίκα πελάτης άρχισε καυγά γιατί οι πατάτες της ήταν κρύες. Η γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο (σ.σ.: face time) τον 20χρονο γιο της κατά τη διάρκεια της λογομαχίας και ο γιος ύστερα από λίγο εισέβαλε στο εστιατόριο κι άρχισε να τσακώνεται με τον υπάλληλο. Ο καυγάς μεταφέρθηκε εκτός του ταχυφαγείου και τότε ο νεαρός φέρεται να τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον εργαζόμενο στο λαιμό, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Το θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Brookdale» στο Μπρούκλιν, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Μια σφαίρα των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε στο σημείο και ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση, ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές, μεταξύ άλλων για μεγάλη κλοπή το 2019 και επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018, ανέφεραν πηγές.

πηγή: kar.org.gr

Print Friendly, PDF & Email