Καστανίδης για τα περί δυσφήμησης από το ΕΚ: Και το ψήφισμα του 2014 για τη χρεοκοπία της χώρας στοχοποιούσε την Ελλάδα;

Στο κυβερνητικό αφήγημα περί δυσφήμησης της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή το ψήφισμα – κόλαφο για το κράτος δικαίου στη χώρα μας αναφέρθηκε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καστανίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, το “ανθελληνικό” ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου στοχοποιεί την Ελλάδα. Κατά λογική συνέπεια, το ψήφισμα του Μαρτίου 2014- με τις ψήφους και του ΕΛΚ-για τη χρεοκοπία της χώρας την περίοδο 2004-2009 στοχοποιούσε την Ελλάδα. Δεν έλεγε την αλήθεια!».

Είχε προηγηθεί και ένα ακόμη tweet του πρώην υπουργού για το ίδιο ζήτημα, όπου ο Χάρης Καστανίδης ανέφερε ότι «θα αναστενάζει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» καθώς η καταδίκη της χώρας μας έγινε στη θητεία της «πιο φιλελεύθερης, μετριοπαθούς και κεντρώας” κυβέρνησης της ΝΔ».

«Είναι η πρώτη φορά που ελληνική κυβέρνηση καταδικάζεται με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για υποβάθμιση του κράτους δικαίου σε σωρεία υποθέσεων. Και αυτό αφορά την πιο “φιλελευθερη, μετριοπαθή και κεντρώα” κυβέρνηση της ΝΔ! Θα αναστενάζει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Print Friendly, PDF & Email