Κακλαμάνης για Μπέο: «Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος»

«Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Μπορεί το κυβερνών κόμμα προεκλογικά να μην καταδίκασε με την ένταση που όφειλε την ρητορική και την στάση του Αχιλλέα Μπέου που ξαναεκλέχθηκε πανηγυρικά Δήμαρχος Βόλου, ωστόσο μετά τις χυδαίες ομοφοβικές επιθέσεις του και την παρέμβαση της Εισαγγελέως Αρείου Πάγου, στελέχη της ΝΔ το ένα μετά το άλλο αναγκάζονται να πάρουν θέση.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε για τον Αχιλλέα Μπέο μιλώντας Attica Tv και την εκπομπή «Χωρίς μακιγιάζ» ότι οι φιλοδοξίες του πια δεν σταματούν στην αυτοδιοίκηση ενώ εκτίμησε ότι ίσως «τον δει να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος».

Αναλυτικά η δήλωσή του.

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα. Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του».

Print Friendly, PDF & Email