Ινδία: 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε δεμένη σε δέντρο μέσα στη ζούγκλα
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον πρώην σύζυγο της 50χρονης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.
Σοκαριστικό περιστατικό έμφυλης κακοποίησης εξετάζουν οι αρχές στην Ινδία. Το Σάββατο ένας βοσκός εντόπισε μία 50χρονη Αμερικανίδα αλυσοδεμένη σε δέντρο μέσα στη ζούγκλα στην Ινδία, αφού άκουσε τις κραυγές της σε βοήθεια.
Η 50χρονη Lalita Kayi Kumar από τις ΗΠΑ, η οποία ζούσε στη Γκόα τα τελευταία 10 χρόνια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Ήταν σοβαρά αφυδατωμένη, δεν μπορούσε να μιλήσει και πιθανότατα δεν είχε φάει εδώ και αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με το India TV, είπε στους ερευνητές ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε δέσει στο δέντρο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι έμεινε 40 μέρες χωρίς φαγητό.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον πρώην σύζυγο της 50χρονης ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας, παράνομου περιορισμού και πράξεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων.
Σε πλάνα από το νοσοκομείο φαίνεται η Kumar να γράφει ένα σημείωμα για την κατάστασή της στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε αφήσει στο δάσος μετά από μια διαμάχη.
πηγή: rosa.gr








