Η πιο φιλόξενη Περιφέρεια της Ελλάδας αναδείχθηκε η Περιφέρεια Κρήτης

Στα βραβεία Greek Hospitality Awards 2023» που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ
Η πιο φιλόξενη Περιφέρεια της Ελλάδας αναδείχθηκε η Περιφέρεια Κρήτης κατά την τελετή απονομής των βραβείων «Greek Hospitality Awards 2023».
Τα βραβεία Greek Hospitality Awards, καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, απονεμήθηκαν για 9η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. Η λαμπρή τελετή, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο οποίος παρέλαβε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, το βραβείο Best Greek Hospitality Region που απονεμήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.
Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε: «Τα προηγούμενα χρόνια αναδείξαμε το brand name «Κρήτη», υλοποιώντας μια τουριστική καμπάνια που απέσπασε διεθνή βραβεία, αλλά κυρίως που επέφερε μετρήσιμα αποτελέσματα.
Πάντα σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε μια περιφερειακή τουριστική πολιτική – παράλληλα με την εθνική – με επίκεντρο την γνήσια κρητική φιλοξενία, την υψηλή ποιότητα, την ανάδειξη και προβολή νέων θεματικών μορφών τουρισμού, το άνοιγμα νέων δυναμικών αγορών του εξωτερικού, τη βελτίωση των υποδομών και την προσέλκυση επενδύσεων», τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Print Friendly, PDF & Email