Η μητέρα του Ζακ απαντά στην Μάνδρου: «Ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές»

“Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω”

Την αντίδραση της μητέρας του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου, προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωση της Ιωάννα Μάνδρου σχετικά με την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του πλοίου “Blue Horizon”, όταν τον πέταξαν στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Μάνδρου είχε δηλώσει πως θα ήταν προτιμότερο να τον βάλουν μέσα στο πλοίο και να τον “πλακώσουν στις κλωτσιές” από το να τον πετάξουν στην θάλασσα όπου πνίγηκε.

“Κυρία Μάνδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Κωστοπούλου, μητέρα του δολοφονημένου Ζακ.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου

Παρατίθεται η ακριβής δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου: “Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει” είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις”.

Print Friendly, PDF & Email