Ανακοινώνει νέο κόμμα ο Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να ανακοινώσει απόψε τη συγκρότηση νέου κόμματος, το οποίο θα έχει έντονο «πράσινο» αποτύπωμα, οικολογική – αριστερή κατεύθυνση και θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές. Οι σχετικές ανακοινώσεις από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν στην εκπομπή του Απόστολου Μαγγηριάδη στο ΕΡΤNEWS, στις 22:00.

Το Sin είχε προϊδεάσει τους αναγνώστες του από τις 23 Οκτωβρίου για τα σχέδια δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, κυρίως από διαφωνούντες εντός ΣΥΡΙΖΑ με την ηγετική ομάδα Κασσελάκη, που πρόκριναν τη επιλογή Κόκκαλη ως επικεφαλής.

Ονομα «βαρύ», με αριστερή οικογενειακή παράδοση, συνώνυμο με την επιχειρηματική επιτυχία και το ποδόσφαιρο, που θα «κάνει γκελ» στα μέσα ενημέρωσης και στα social media, θα έχει μεγάλη προβολή και μπορεί να προσελκύσει ευρύτερο κοινό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο κόμμα υπό την ηγεσία Πέτρου Κόκκαλη, θα έχει τη στήριξη της ευρωομάδας των «Πρασίνων», στην οποία συμμετέχουν 42 κόμματα εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (από την Ελλάδα συμμετέχουν οι Οικολόγοι Πράσινοι).

Print Friendly, PDF & Email