Άδωνις για Χαλάνδρι: Δεν παραιτούμαστε υπό την ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς

«Ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς» ανακάλυψε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ιδεολογική τρομοκρατία της Άκρας Αριστεράς» ανακάλυψε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια προσπάθεια να δώσει εξηγήσεις για τον ρόλο του στην εκστρατεία εκβιασμού κι εκφοβισμού προκειμένου να μην βγει στον Δήμο Χαλανδρίου ο Σίμος Ρούσσος.

«Η γνωστή μονταζιέρα του Σύριζα με κοπτοραπτική και πολλά χρήματα στα social το παρουσιάζουν ως εκβιασμό της Κυβερνήσεως προς τον κ. Ρούσσο ενώ εγώ ξεκάθαρα αναφέρομαι στην ισχυρή Αντιπολίτευση που πλέον λόγω της σύμπνοιας της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσουμε να κάνουμε στο Χαλάνδρι. Και για το ξεκαθαρίσουμε πάντα η Αντιπολίτευση έχει ως σκοπό τον όσο γίνεται τον πιο μεγάλο έλεγχο της εκάστοτε Αρχής. Αυτή είναι η δουλειά της. Όλα τα υπόλοιπα είναι πάλι μια προπαγάνδα της Αριστεράς που έχει ενωθεί εκεί υπό τον κ. Ρούσσο και παίζει τα ρέστα της» σημειώνει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης στο χ (ΠΡΏΗΝ Twitter) και καταλήγει καλώντας «τους πολίτες του Χαλανδρίου αύριο να στείλουν μία καθαρή απάντηση στην προπαγάνδα της Άκρας Αριστεράς και στα ψέμματα τους».

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών σάλος είχε προκληθεί όταν ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας ανάμεσα στην Κρίστη Αγαπητού και τον Χάρη Ρώμα, δήλωσε: «Τώρα λοιπόν βρήκαμε τον βηματισμό μας κι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, μπορούμε να δώσουμε μια υπόσχεση: Εάν κερδίσουμε, το Χαλάνδρι θα γίνει καλύτερο. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα κάνουμε τη ζωή του κ. Ρούσσου δύσκολη από εδώ και μπρος, για να μην μπορεί να ταλαιπωρήσει του πολίτες Χαλανδρίου. Εάν νομίζει ότι ξεμπέρδεψε με εμάς, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Print Friendly, PDF & Email